Forretter
servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød
toppet med rørt tartar av okse med fermentert eple og steinsopp
servert med Islandsk wasabi og jalapeño
Hovedretter
servert med bakt løk, neper og saus på kylling kraft og røkt smør
Sashi, Prussian Black, Polen - 550 kr
Rubia Gallega Discarlux, Galicia, Spania - 610 kr
Sashi Clubsteak, Freygaard, Finland
450g/750g - 430 kr/ 670 kr
Sashi Côte de Boeuf, Freygaard, Finland
750g/950g - 910 kr/ 1145 kr
(obs ventetid på 30 min)
Tradisjonell julemat
servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød
servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Dessert
med portvins pærer og krydderbrød
med krumkake og rørte multer
med solbær fra Stine Mølstad på Næs og cognac-karamellsaus
toppet med sprø kakaokjeks