Julemeny
2022

Forretter

Rakfisk fra Leira i Valdres

servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
255 kr
Grillet margbein

toppet med rørt tartar av okse med fermentert eple og steinsopp

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
245 kr
Råmarinert kveite

servert med Islandsk wasabi og jalapeño

(Inneholder: Fisk, sulfitter)
225 kr

Hovedretter

Grillet vill piggvar fra Smøgen

servert med bakt løk, neper og saus på kylling kraft og røkt smør

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
475 kr
Entrecôte 300g

Sashi, Prussian Black, Polen - 550 kr

Rubia Gallega Discarlux, Galicia, Spania - 640 kr

Ytrefilet 300g

Sashi, Prussian Black, Polen - 550 kr

Rubia Gallega Discarlux, Galicia, Spania - 610 kr

På bein 350g til 950g

Sashi Clubsteak, Freygaard, Finland

450g/750g - 430 kr/ 670 kr

Sashi Côte de Boeuf, Freygaard, Finland 

750g/950g - 910 kr/ 1145 kr

(obs ventetid på 30 min)

Alt vårt kjøtt serveres med sprø pommes Anna, østerssopp fra Spydeberg toppet med parmesan og trøffel, og klassisk bearnaisesaus på brunet smør
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)

Tradisjonell julemat

Rakfisk fra Leira i Valdres

servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
520 kr
Lutefisk fra brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Havre, fisk, melk, sennep)
665 kr
Pinnekjøtt fra Per’s kjøkken i Sandefjord

serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Melk, sennep)
665
Hotel Bristols Tradisjonelle juletallerken siden 1924

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
590

Dessert

Stilton

med portvins pærer og krydderbrød

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
210 kr
Multekrem “Wildenvey”

med krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)
185 kr
Klassisk karamellpudding

med solbær fra Stine Mølstad på Næs og cognac-karamellsaus

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
185
Sjokoladesorbet og luftig mousse

toppet med sprø kakaokjeks

(Inneholder: Hvete, mandler, melk)
185 kr