
Serafin drives i dag av 3. generasjon, to søstrene Karin og Fréderique. Stilen er ganske kraftig og jevn, men vinene er fortsatte raffinerte og elegante.
Kvelden starter med deres deilige Burgundy Rouge i 2018-årgangen. Etter det starter det med 2 viner presentert side om side for hver rett som serveres. Dette gir en rik mulighet til å smake på de ulike årgangene og selv se, hva tid og utvikling gjør med vinen.
Meny:
Okse Tartar
Vin: SERAFIN - Bourgogne Rouge 2018
Grillet endive og østerssopp
Vin : SERAFIN - Gevrey Chambertin 2018
SERAFIN - Gevrey Chambertin 2016
Sashi Prussian Black, Sirloin
Vin: SERAFIN - Gevrey Chambertin 2015
SERAFIN - Gevrey Chambertin 2014
Norske Ost
Vin : SERAFIN - Gevrey Chambertin 2013
Pris per person kr 2795


