Snacks
30 gram
med basilikumemulsjon
naturell eller med rabarbra vinaigrette og jalapeño
med Kalix løyrom, rømme og løk
med grillet hvitløk og lagret smør
med anderilletter, sort hvitløk og gulrot
Mellomretter
med vedbakt tomat, knutekål, Piment d'Espelette og skalldyrsaus
med fermentert eple, steinsopp og brunet smør
med grønn gazpacho, urteemulsjon, grønn chili og agurk
med grillet løk, sort trøffel, peaso og Vin Jaune saus
med purre, sikrogn fra Femund og smørsaus med krondill og Bristol Gin
med skorsonerrot og velouté med brunet smør
med morkelsaus, rødbete, solbær, brioche og pepper
Deling
Et utvalg av det beste kjøttet fra vår tørrmodningsskap med tilbehør. Minimum 4 pers.
3 serveringer, alt serveres som sharing retter. Minimum 4 pers.
Sesongens retter
passer til 2 pers.
passer til 2 pers.
Dessert / ost
med kompott og grillet brød
med grillet pære sorbet, multe og sprø rugbrød
med lettpisket fløte fra Valmsnes gård
med rabarbra, isvin fra Bringebærlandet og grillet hvit sjokolade
med grillet blodappelsin, sitrontimian og blodappelsingranite
Tørrmodnet kjøtt Vi har også en kjøttliste på stedet som endres daglig. Det er kjøtt i forskjellige stykkdetaljer, opprinnelse og raser. Vi veileder deg til å finne den rette smaken eller dele forskjellige ved bordet.
Sideretter
10 gram
med grillet sitron vinaigrette og ferske urter
Saus
Klassiske viner
Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse Geoffroy ´Expression` Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.
Godt fra grillen
Bærekraft i fokus
Personlige tilpasninger
Utsøkte råvarer i sesong
Innendørs parkering
Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise.
De spesielle anledningene
Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.