Julemeny
Gjelder fra 6. november - 24. desember

Forretter

Rakfisk fra Leira i Valdres

Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
275 kr
Rørt tartar av okse

Servert med fermentert eple, brunet smør og marg

(Inneholder: Egg, melk, sennep)
295 kr
Stracciatella og beter

Servert med med fiken, olivenolje og pistasj

(Inneholder: Pistasjnøtter, egg, sulfitter)
275 kr

Hovedretter

Carnaroli risotto

Servert med med sellerirotkrem, skogsopp, sort trøffel og pecorino

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
395 kr
Grillet vill piggvar fra Smøgen

Servert med epler, Chantenay-gulrot, smørsaus med sider og småpoteter med parmesan

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
565 kr
Pepperbiff 250 gram av ytrefilet

Servert med sprø potet, tomater og grønnpeppersaus

(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
665 kr

Tradisjonell julemat

Lutefisk fra brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Havre, fisk, melk, sennep)
695 kr
Pinnekjøtt fra Per’s kjøkken i Sandefjord

Serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Melk, sennep)
695 kr
Hotel Bristols Tradisjonelle juletallerken siden 1924

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
695 kr
Rakfisk fra Leira i Valdres

Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
550 kr

Ost

Stilton

Serveres med med tindvedkompott og sprø kryddervaffel

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
285 kr

Sideretter

Grønn salat med reddiker og vinaigrette
(Inneholder: Sulfitter)
75 kr
Tomatsalat med estragonemulsjon
(Inneholder: Egg, sulfitter)
105 kr
Grillet løk med ostesaus og surdeigssmuler
(Inneholder: Hvete, rug, melk, sulfitter)
105 kr
Grillet brokkolini med hasselnøtter og lagret ost
(Inneholder: Hasselnøtter, melk)
105 kr
Sprø potet med revet pecorino
(Inneholder: Melk)
85 kr
Sprø potet med trøffel og trøffelemulsjon
(Inneholder: Egg, melk, sennep, sulfitter)
165 kr

Saus

Béarnaisesaus
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65
Kremet villsoppsaus
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65 kr
Chimichurri
(Inneholder: Sulfitter)
55 kr
Grønnpeppersaus
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65 kr
Yuzu vinaigrette
45 kr

Dessert

Klassisk karamellpudding

Serveres med solbær og karamellsaus

(Inneholder: Egg, melk)
205
Multekrem “Wildenvey”

Serveres med krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)
195 kr
Sjokolademousse

Serveres med med multeiskrem og ingefær tuile

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
210 kr
Baba Au Rhum

Serveres med med lettpisket fløte fra Valmsnes gård

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
225 kr