Forretter
Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød
Servert med fermentert eple, Kampot pepper, sopp emulsjon, karse og grillet brød
Servert med med pepperrot, dill og solsikkekjerner
Hovedretter
Servert med sort trøffel, syltet skogsopp og lagret holtefjell ost
Servert med bakte vintergrønnsaker, fennikel, veloutèsaus med Vin Jaune og brunet smør med små potet
Tradisjonell julemat
Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse, flatbrød og Gulløyepoteter
Tørrmodnet kjøtt Vi har også en kjøttliste på stedet som endres daglig. Det er kjøtt i forskjellige stykkdetaljer, opprinnelse og raser. Vi veileder deg til å finne den rette smaken eller dele forskjellige ved bordet.
Sideretter
Saus
Ost og dessert
Serveres med med kompott og knekkebrød
Serveres med krydderkake og portvinsgløgg gastric
Serveres med med lettpisket fløte fra Valmsnes gård
Serveres med med solbær og karamellsaus
Serveres med med krumkake og rørte multer
Serveres med yuzu curd, ristet hvit sjokolade og hylleblomst granite