
Forretter
Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød
Servert med fermentert eple, brunet smør og marg
Servert med med fiken, olivenolje og pistasj
Hovedretter
Servert med med sellerirotkrem, skogsopp, sort trøffel og pecorino
Servert med epler, Chantenay-gulrot, smørsaus med sider og småpoteter med parmesan
Servert med sprø potet, tomater og grønnpeppersaus
Tradisjonell julemat
Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød
Ost
Serveres med med tindvedkompott og sprø kryddervaffel
Sideretter
Saus
Dessert
Serveres med solbær og karamellsaus
Serveres med krumkake og rørte multer
Serveres med med multeiskrem og ingefær tuile
Serveres med med lettpisket fløte fra Valmsnes gård