Julemeny
1. november - 22. desember

Tradisjonell julemat

Rakfisk fra Leira i Valdres

Serveres på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
520 kr
Lutefisk fra brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

Serveres på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep)
625 kr
Pinnekjøtt fra Pers kjøkken i Sandefjord

Serveres med rotmos, Vossakorv, kraft og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Inneholder: Melk, sennep)
625 kr
Hotel Bristol Tradisjonell juletallerken siden 1924

Ribbe, medisterkaker, julepølse, eple, svisker og rødkål, surkål, julesaus og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
530 kr

Forretter

Rakfisk fra Leira i Valdres

Serveres på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
225 kr
Kullgrillet norsk hummer

Serveres med lønnesirup, broccolini og røkt potetkrem

(Inneholder: Melk, skalldyr)
325 kr
Grillet breiflabb fra Ålesund

Serveres med fritert rosenkål, bakt hvitløk, Västerbottenost, pepperrot, løjrom og Champagne Velouté

(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sulfitter)
225 kr
Kaviar Ocietra fra Gastro Unica

50 gram kaviar med klassisk tilbehør og sveler laget med kullgrillet fløte

(Inneholder: Hvete, fisk, melk)
1 100 kr

Hovedretter

Grillet breiflabb fra Ålesund

Serveres med fritert rosenkål, bakt hvitløk, Västerbottenost, pepperrot, løjrom og Champagne Velouté

(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sulfitter)
425 kr
Indrefilet av okse

Steak au Poivre, norsk indrefilet av okse, frisk salat, pommes frites og Madagaskar-peppersaus

(Inneholder: Melk, sennep, sulfitter)
425 kr

Dessert

Stilton fra Fromagerie

Med smørstekt myk pepperkake

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
175 kr
Multekrem

Multekrem “Wildenvey” med krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)
155 kr
Julenissens lue

Riskrem tilsmakt med Tahiti-vanilje og Marachino-kirsebær

(Inneholder: Melk)
155 kr
Krem karamell med solbær

Solbær fra Stine Mølstad på Næs, kirsebærsaus og ristede mandler

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
155 kr