Selskapsmeny
2. november - 30. desember

Forretter

Tartar på tørrhengt okse fra Malvik

Serveres med steinsopp, syltet sennepsfrø og tørket eggeplomme

(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
195 kr
Rakfisk fra Leira i Valdres

Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
225 kr

Hovedretter

Grillet piggvar

Serveres med savoykålrull, grillet purre, smørsaus tilsmakt med blåskjell, løyrom og grillet potet

(Inneholder: Bløtdyr, fisk, melk)
355 kr
Bristol Grill Rodizio

Et utvalg av det beste kjøtt fra Bristol Grills modningskap (minimum 4 pers)

460 kr pp.
Lutefisk fra brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep)
585 kr
Pinnekjøtt fra A. Idsøe i Stavanger

Rotmos, Vossakorv, kraft og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Inneholder: Melk, sennep)
585 kr
Hotel Bristol Tradisjonell juletallerken siden 1924

Ribbe, medisterkaker, julepølse, eple, svisker og rødkål, surkål, julesaus og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
530 kr

Dessert

Multekrem "Wildenvey"

Krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
180 kr
Grillens karamellpudding

Solbær og cognac- og karamellsaus

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
165 kr
Hotel Bristols riskrem

Kirsebærsaus og ristede mandler

(Inneholder: Mandler, melk)
155 kr

Allergier vi må ha tre dager før avtalt oppmøtetid. Endelig antall må bekreftes senest dagen før innen klokken 12.00. Det er det antallet som sist ble bekreftet regningen vil bli belastet for.