Meny
Gjelder fra 2. januar

Forretter

Hvite Pfalz-asparges bakt i jerngryte

Smørsaus tilsmakt med tørr sider og langtidstekt sjalottløk, høvlet Gruyère Alpage og urtesalat

(Inneholder: Melk, sulfitter)
245 kr
Tartar på kalv fra Sogn

Variasjon på løk, syltet sennepfrø og eddikgelé 

(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
235 kr
Lett grillet kamskjell

Med ramsløks emulsjon, saltet og syltet agurk toppet med brunet smør

(Inneholder: Bløtdyr, egg, melk, sulfitter)
225 kr

Hovedretter

Dry age kjøtt fra vårt modningsskap

(Spør servitøren etter dagens kjøttliste)

Serveres med Bristols bearnaisesaus, håndkuttet fries og sesongens primærgrønnsaker

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
Bristol Grill Rodizio

(Minimum 4 personer)

Et utvalg av det beste kjøtt fra Bristol Grills modningsskap med Bristols bearnaisesaus, håndkuttet fries og sesongens primærgrønnsaker

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
495 kr p.p.
Kullgrillet piggvar

Med urter, smørsaus lagd på piggvarkraft og gressløk fra Sarpsborg, potetpuré med skjell fra Grimstad

(Inneholder: Bløtdyr, fisk, melk, selleri, sulfitter)
425 kr

Dessert

Hasselnøtter fra Piemonte

Banan, varm sjokoladesaus og sjokoladesorbet

(Inneholder: Hvete, hasselnøtter, mandler, egg, melk)
155 kr
The Pina Colada

Sprø ananas, pina colada-sorbet, kokosnøttsmulder, kokosskum

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
155 kr
Jordbær og rabarbra-Vacherin

Med R Ruinart sorbet

(Inneholder: Sulfitter)
155 kr