Forretter

Tartar på okse

Serveres med steinsopp, tørket eggeplomme og syltet sennepsfrø

(Inneholder: Egg, melk, sennep)
195 kr
Salat på kongekrabbe

Kongekrabbe fra MS Donna, marinert og rå agurk, ramsløk, grønnasparges og krondillgele.

(Inneholder: Egg, skalldyr)
225 kr
Hvit asparges

Hvit asparges AAA glasert med sitron og timian, rognkjeksrogn, kjørvel og brenneslesaus

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
235 kr

Fisk

Grillet breiflabb

Grillet og rødvinsglasert breiflabb, med syltet løk med dill, krokett fylt med røkt cheddar og rødvinssaus tilsmakt med dill

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
305 kr

Tørrmodnet kjøtt

Oksekam med bein

Oksekam med bein fra Galicia, Spania
(passer til 2 - 3 personer)

165 kr / 100 g
Melkeku ytrefilet

Norsk melkeku fra Gudbrandsdalen
(250 g)

265 kr
Entrecôte

Norsk entrecôte fra Malvik
(250 g / 350 g)

275 kr / 325 kr
Wagyu entrecôte

Wagyu entrecôte fra Australia, Whyalla
(250 g / 350 g)

410 kr / 595 kr
Tilbehør

Alle kjøttrettene over serveres med Bristol Grills pommes frites, bearnaisesaus, tomatsalat med estragonmajones og grillet grønnasparges toppet med lagret Parmesan.

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)

Dessert

Klassisk sitronterte

Serveres med pisket økologisk fløte tilsmakt med Tahiti-vanilje.

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
145 kr
Jordbær marinert med hylleblomst

Serveres med pistasjkrem, rabarbrakompott og bringebærmarengs.

(Inneholder: Pistasjnøtter, egg, melk)
145 kr