
Forretter
kullgrillet purre og Ocietra Gastro Unica Kaviar
steinsopp, tørket eggeplomme og syltet sennepsfrø
toppet med løyrom, smørsaus og krondill
pannestekt, hvite bønner og vadouvan
Fisk
kullgrillet og glasert med granskudd
Serveres med syltet eple og nepe med pepperrot, ferske grønnsaker fra Bergsmyrene gård og Mousselinsaus med blåskjell
Tørrmodnet kjøtt
Galicia - Spania (minimum 250g)
Freygaard - Finland
Freygaard - Finland (passer til 2 pers)
Polen/Tyskland (passer til 2 pers)
Malvik - Norge (passer til 2 pers)
Gudbrandsdalen - Norge
Whyalla - Australia
Gunma - Japan
Snake River Farm - USA (passer til 2 pers)
Snake River Farm - USA (passer til 2-4 pers)
Et utvalg av vårt beste kjøtt fra Bristol Grills modningskap (minimum 4 pers)
Serveres med klassisk bearnaisesaus og rødvinssaus tilsmakt med krondill, tomatsalat med løk, broccolini med parmensan og hasselnøtter, Bristol grills pommes frites
Dessert
ricotta mousse, timian og bringebær sorbet
karamell og Valrhona Azelia