Meny
31. desember 2021

2-retters meny 635 kr

Bristols Tradisjonelle juletallerken siden 1924

ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
Multekrem “Wildenvey”

med krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)

Kveldsretter

Skalldyrsuppe

med reker og grønne erter

(Inneholder: Melk, selleri, skalldyr, sulfitter)
165 kr
Betesalat med Monte Enebro og pistasj
(Inneholder: Melk, selleri, skalldyr, sulfitter)
175 kr
Bristols okseburger

med lagret cheddar, syltet agurk, trøffelmajones og pommes frites

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
250 kr
Bakt kveite

smørkokt kål, potetkrem og kyllingsaus tilsmakt hvitvin

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
305 kr
Bristols Tradisjonelle juletallerken siden 1924

ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter

(Inneholder: Hvete, melk, sennep)
530 kr
Pinnekjøtt fra Per’s kjøkken i Sandefjord

serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter

(Inneholder: Melk, sennep)
625 kr

Dessert

Napoleonskake

hjemmelaget butterdeig, pisket fløte tilsmakt med rom fra Jamaica og Tahiti vanilje

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
105 kr
Budapestkake

mandlermarengs rullet med mandariner og pisket fløte

(Inneholder: Mandler, egg, melk)
105 kr
Multekrem “Wildenvey”

med krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)
155 kr
Hotel Bristols klassiske riskrem

tilsmakt med Tahiti vanilje og Marachino kirsebær

(Inneholder: Mandler, melk)
155 kr
Et utvalg søte fristelser fra vårt konditori

Inneholder: Alle allergener

135 kr