
Meny
31. desember 2021
2-retters meny 635 kr
Bristols Tradisjonelle juletallerken siden 1924
ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter
(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
Multekrem “Wildenvey”
med krumkake og rørte multer
(Inneholder: Hvete, melk)
Kveldsretter
Skalldyrsuppe
med reker og grønne erter
(Inneholder: Melk, selleri, skalldyr, sulfitter)
165 kr
Betesalat med Monte Enebro og pistasj
(Inneholder: Melk, selleri, skalldyr, sulfitter)
175 kr
Bristols okseburger
med lagret cheddar, syltet agurk, trøffelmajones og pommes frites
(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
250 kr
Bakt kveite
smørkokt kål, potetkrem og kyllingsaus tilsmakt hvitvin
(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
305 kr
Bristols Tradisjonelle juletallerken siden 1924
ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter
(Inneholder: Hvete, melk, sennep)
530 kr
Pinnekjøtt fra Per’s kjøkken i Sandefjord
serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter
(Inneholder: Melk, sennep)
625 kr
Dessert
Napoleonskake
hjemmelaget butterdeig, pisket fløte tilsmakt med rom fra Jamaica og Tahiti vanilje
(Inneholder: Hvete, egg, melk)
105 kr
Budapestkake
mandlermarengs rullet med mandariner og pisket fløte
(Inneholder: Mandler, egg, melk)
105 kr
Multekrem “Wildenvey”
med krumkake og rørte multer
(Inneholder: Hvete, melk)
155 kr
Hotel Bristols klassiske riskrem
tilsmakt med Tahiti vanilje og Marachino kirsebær
(Inneholder: Mandler, melk)
155 kr
Et utvalg søte fristelser fra vårt konditori
Inneholder: Alle allergener
135 kr