Meny
15. januar - 31. mai (ikke 17. mai)

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Mini-sandwicher: Skorpefritt brød fra Bristol Bakeri, fylt med sesongens beste smaker

Lune scones:Hjemmelagde scones fra vårt bakeri, servert med Clotted Cream og sesongens syltetøy

Petit four: Et utvalg bakverk og søte fristelser fra vårt konditori

(Inneholder: Alle allergener)
395 kr

Smørbrød (hele dagen)

Håndpillede reker

Serveres på loff med kokt egg, majones og sitron

(Inneholder: Hvete, egg, skalldyr)
245 kr
Røkt ørret med eggerøre

Serveres på firkornbrød med salat og ørretrogn

(Inneholder: Hvete, rug, spelt, egg, fisk, melk)
185 kr
Roastbiff

Serveres på firkornbrød med remulade, løk og salt agurk

(Inneholder: Hvete, rug, spelt, egg, melk, sennep)
205 kr
Sprøstekt rødspette

Serveres på smørstekt loff med reker, remoulade og hvit asparges

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk, sennep, skalldyr, sulfitter)
195 kr
Karbonade

Serveres på surdeigsbrød med karamellisert løk, persille og salt agurk

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sennep)
195 kr

Smørbrød (kl. 11–16)

Matjessild

Serveres på rugbrød med potet, kapers, egg og pepperrot

(Inneholder: Hvete, rug, egg, fisk, melk, sennep, sulfitter)
175 kr
Røkt andebryst

Serveres på firkornbrød med røre på høne, stangselleri og eple

(Inneholder: Havre, hvete, rug, spelt, egg, melk, sulfitter)
175 kr
Klassisk tartar

Serveres med ristet surdeigsbrød

(Inneholder: Hvete, spelt, egg, sennep)
185 kr
Nypoteter & posjert egg

Dillkokte nypoteter servert på firkornbrød med posjert egg og brønnkarseemulsjon

(Inneholder: Havre, hvete, rug, spelt, egg, melk, sennep, sulfitter)
135 kr

Á la Carte (hele dagen)

Bakt betesalat

Salat på bakte beter, små grønnsaker, nypotet og bønner med brønnkarseemulsjon og sprø rug

(Inneholder: Hvete, rug, egg, melk, sulfitter)
225 kr
Klassisk Cæsarsalat

Timianstekt kylling, krutonger, panchetta og parmesan
Serveres med brød fra Bristol Bakeri

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk)
225 kr
Hotel Bristol Tradisjonell juletallerken siden 1924

Ribbe, medisterkaker, julepølse, eple, svisker og rødkål, surkål, julesaus og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
530 kr

Á la carte (16-23)

Lutefisk fra brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep)
585 kr
Pinnekjøtt fra A. Idsøe i Stavanger

Rotmos, Vossakorv, kraft og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Inneholder: Melk, sennep)
585 kr

Kaker fra vårt konditori

Napoleonkake
(Inneholder: Hvete, egg, melk)
105 kr
Budapestkake
(Inneholder: Mandler, egg, melk)
105 kr
Yuzu & Mandarin Ostekake
(Inneholder: Hvete, melk)
105 kr
Sjokoladeparadigme
(Inneholder: Hvete, mandler, egg, melk)
105 kr
Bristols Profiterole

Fylt med Praline og Kahlua

(Inneholder: Hvete, hasselnøtter, mandler, egg, melk)
105 kr
Linse med Vaniljekrem
(Inneholder: Hvete, egg, melk)
65 kr
Hjemmelagde scones med sesongens smak

Serveres med sesongens syltetøy og pisket krem

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
70 kr

Snacks

Nøtter
Vennligst spør Deres servitør om vårt utvalg av nøtter
(Inneholder: Hvete, cashewnøtter)
fra 45 kr