
Lysekronene er tent, sølvfatene pusset og cocktailoppskriftene finjustert – gjør deg klar for et helt nytt kveldskonsept på Hotel Bristol, der historisk eleganse møter moderne matopplevelser.
«High Tea» er en slags moderne vri på Bristol-klassikeren «Afternoon Tea» – tilpasset kveldstid – og med mer fokus på mat, stemning og god drikke. Dette er en komplett middagsopplevelse, skreddersydd for deg som ønsker det lille ekstra servert med stil.
Vi inviterer inn i Mauriske Salonger, som setter en flott og historisk ramme for kvelden. Rettene presenteres selvsagt på tradisjonelt vis, i tre etasjer, med småretter, delikatesser og noe søtt på toppen.
Nederst på fatet kan du blant annet finne hasselbackpoteter med Kalix Løjrom, grillet zucchini på grovbrød og surdeigsbrød med grillet okse og kantarell. Etasjen over prydes av norske oster med sesongens kompott, mens du øverst finner søte petit fours fra Bristols eget konditori.
Det hele akkompagneres av en nøye utvalgt drikkemeny, bestående av ulike viner, signaturcocktails, ulike mocktails og teinspirerte drikker. Kanskje det frister med en Hendrick’s Vintage Tea Pot, med gin, agurk, kamille og mynte?
Det er også mulig å bestille snacks til, som kaviar og østers, og enklere à la carte-retter, inspirert av kjøkkenet på Bristol Grill. Perfekt for deg som ønsker det lille ekstra, enten det er sammen med familien, din kjære eller gode venner.
Velkommen!