
Med mye historie i veggene, et oppgradert interiør og en elegant atmosfære, tar vi deg med tilbake i tid. Vi tilbyr en smaksopplevelse med fokus på norske råvarer, sesongbaserte retter og fristelser fra vårt eget konditori.
Forretter
Med spicy krabbesalat selleri og persille saus og sprø selleri
Med eple, skjørost, sprø bygg og syltet skogsopp
På surdeigs toast med Kalix løyrom
Krem på fennikel og gulrot, salat på syltede røtter, sprø gulrot og lagret geitost
Hovedretter
Med sprø løk og steinsopp, glasert boretaneløk, bakt bete med pepperrot, potetterrine og rødvinssaus med timian
Med ramsløk, brokkolini, honningglasert pastinakk og lammesjy
Servert med langtidsbakt sjalottløk, grillet blomkål potetcroqet med lagret parmesan og en smørsaus med sitrus og urter
Servert med spicy rødkålssalat, grønne bønner, sjysaus og småpoteter med brunet smør og estragon. Glasert i 72 timer.
Desserter
med fennikel Namelaka og vaniljeis
Med vanilje fløterand og pistasjgele
Servert på kjeksbunn, kompott og skogsblåbær
Servert med mangokrem og pasjonsfruktgele
Pris for leie av lokale kommer i tillegg.