Meny

Med mye historie i veggene, et oppgradert interiør og en elegant atmosfære, tar vi deg med tilbake i tid. Vi tilbyr en smaksopplevelse med fokus på norske råvarer, sesongbaserte retter og fristelser fra vårt eget konditori.

Forretter

Røkt svineknoke terrine med honning og fiken

Toppet med frisk salat og sennepsvinaigrette

(Inneholder: Selleri, sennep, sulfitter)
220 kr
Lettbakt regnbueørret

Fermentert eple, jordskokk og dill

(Inneholder: Fisk, melk, selleri, sulfitter)
220 kr
Hotel Bristols Skagen-toast

Toppet med Kalix løyrom

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk, skalldyr, sulfitter)
280 kr
Saltbakte beter fra Hasle gård

Pistasj, honning og vellagret geitost fra Myrdal

(Inneholder: Pistasjnøtter, melk, sulfitter)
195 kr

Hovedretter

Helstekt indrefilet av okse

Serveres med variasjoner på løk
Potetterte med brunet smør og rødvinssaus

(Inneholder: Melk, selleri, sulfitter)
625 kr
Lam ytrefilet

Servert med grønne bønner, bakt østerssopp, ragu på lammenakke toppet med røkt potetkrem og en hvitløk-timian sjy

(Inneholder: Melk, selleri, sulfitter)
585 kr
Ovnsbakt kveite

Serveres med sautert spinat, bakt sjalottløk, brandadekrokett og smørsaus med hummer

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk, selleri, skalldyr, sulfitter)
585 kr
Portvinsglasert svinenakke fra Rakkestad

Servert med saltbakt gulrot, sautert grønnkål og portvinssaus
Bakte småpoteter med røkt marg

(Inneholder: Melk, selleri, sulfitter)
385 kr

Desserter

Steinsopp Namelaka

Servert med miso karamell og sesam-pepper- crumble

(Inneholder: Melk, sesamfrø, soya)
185 kr
Sitron og limekrem

Servert med vanilje kjeks, marengs og pasjonsfrukt emulsjon

(Inneholder: Hvete, mandler, egg)
185 kr
Domori sjokolademousse

72% Cremeuex tilsmakt fennikel og kakao tuile

(Inneholder: Egg, melk)
185 kr
Pavlova med mango og pasjonsfrukt

Toppet med vaniljekrem, basilikum og bringebærsaus

(Inneholder: Mandler, egg)
155 kr

Pris for leie av lokale kommer i tillegg.