
Med mye historie i veggene, et oppgradert interiør og en elegant atmosfære, tar vi deg med tilbake i tid. Vi tilbyr en smaksopplevelse med fokus på norske råvarer, sesongbaserte retter og fristelser fra vårt eget konditori.
Forretter
Toppet med frisk salat og sennepsvinaigrette
Fermentert eple, jordskokk og dill
Toppet med Kalix løyrom
Pistasj, honning og vellagret geitost fra Myrdal
Hovedretter
Serveres med variasjoner på løk
Potetterte med brunet smør og rødvinssaus
Servert med grønne bønner, bakt østerssopp, ragu på lammenakke toppet med røkt potetkrem og en hvitløk-timian sjy
Serveres med sautert spinat, bakt sjalottløk, brandadekrokett og smørsaus med hummer
Servert med saltbakt gulrot, sautert grønnkål og portvinssaus
Bakte småpoteter med røkt marg
Desserter
Servert med miso karamell og sesam-pepper- crumble
Servert med vanilje kjeks, marengs og pasjonsfrukt emulsjon
72% Cremeuex tilsmakt fennikel og kakao tuile
Toppet med vaniljekrem, basilikum og bringebærsaus
Pris for leie av lokale kommer i tillegg.