Klar til tjeneste

Conciergen er den som tar seg ekstra tid til å gjøre oppholdet ditt mer komfortabelt. Det kan dreie seg om å løse praktiske oppgaver eller om å gi tips og råd.

Les om vår concierge som bærer De Gylne Nøkler her.

Portrett av smilende og glad concierge i uniform med turkis slips

Booking og reservasjoner

Vil du slippe å bruke tid på bookinger og reservasjoner, kan du overlate det til oss. Conciergen kan blant annet bistå med bordreservasjoner, bestilling av blomster, booking av billetter og bestilling av transport.

Concierge på Hotel Bristol.

Få våre beste Oslo-tips

Lurer du på hva du skal fylle dagene med? Vi kjenner Oslo godt og kommer gjerne med tips til hvilke severdigheter, kulturopplevelser, handleområder og aktiviteter du bør få med deg når du besøker byen.

Nærbilde av concierge sin hånd peker på sted i kart over Oslo

Les Clefs d’Or

Du kan være trygg på at våre concierger gjør sitt beste for å hjelpe deg med det du måtte ønske. Våre concierger er medlem av den internasjonale organisasjonen Les Clefs d’Or (De Gylne Nøkler).

De Gylne Nøkler-nålen er festet på jakkekraven til conciergen.

Når, hvor og hva som helst

Fleksibilitet er vår spesialitet. Uansett når, hvor og hva du ønsker bistand med, gjør vi vårt beste for å hjelpe deg. Ingen oppgaver er for store, ingen for små.

Skreddersydde heldagsopplevelser

Vil du sette av en dag til å oppleve Oslo, kan våre concierger skreddersy et heldagsprogram for deg basert på dine ønsker og preferanser. På den måten kan du få en dag fullspekket med opplevelser – uten selv å måtte finne fram i jungelen av tilbud.