Ut med jobben eller gode venner? Eller bare ute etter å kunne arrangere et tilbaketrukket selskap med Bristols unike atmosfære? Dere kan nå velge mellom to chambre séparée på Hotel Bristol. Her får dere eget, privat selskapsrom, skreddersydd mat- og drikkemeny og egne servitører. Her får dere en eksklusiv opplevelse helt for dere selv.

113547_Hotel-Bristol.jpg

Velg mellom et chambre séparée med plass til 16 personer eller et vin chambre med plass til opptil 10 personer. Begge rommene er lekkert innredet med mørke detaljer, gode stoler og dempet belysning. Sistnevnte har også fått sitt navn fordi bordet er plassert midt mellom flotte vinskap, som skaper en lun og god atmosfære for kvelden.

En skreddersydd opplevelse

I våre chambre séparée kan dere velge mellom to ulike matmenyer med tilhørende drikkepakke, som garanterer at dere får smake det beste. Disse er delemenyer, og består av alt fra løyrom og ferske, grillede skalldyr, til det beste kjøttet fra vårt modningsskap og en grand dessert.

Alt i alt skal det å spise i våre chambre séparée være en opplevelse i seg selv, både sosialt med delemeny, og i smakenes verden med gode og eksklusive råvarer. 

All planlegging, og eventuell tilrettelegging av mat og allergier tar vi på forhånd, slik at dere ikke trenger å gjøre noe annet enn å nyte maten og selskapet på selve kvelden.

113546_Hotel-Bristol.jpg

Ekstra eksklusivt

Vi strekker oss langt for å gjøre opplevelsen så avslappet og unik som mulig for våre gjester. I våre chambre séparée får dere derfor egne servitører og vinkjennere som tar vare på kun dere. Og ønsker dere for eksempel vinsmaking i tillegg, kan våre sommelierer på huset ordne det. 

Rommene har også spesiallaget bestikk og glass som kun benyttes her, slik at det å arrangere selskap i et av våre chambre séparée føles litt mer eksklusivt – og en opplevelse du ikke kan få andre steder.

 

For booking, ta kontakt med vår bookingavdeling på grill@bristol.no

Vin chambre er omringet av vinskap.

Velg meny

Velg mellom to menyer med drikkepakke.

En unik opplevelse

Eget, privat chambre, egne servitører, skreddersydd meny, spesialdesignet bestikk.

Velg chambre

Velg mellom chambre separée for opptil 16 personer, eller vin chambre for opptil ti personer.