Bristol skal være et sted for alle. Enten du har en funksjonshemming, sitter i rullestol, har syns- eller hørselsutfordringer eller har allergier, gjør vi det vi kan for å legge til rette for at du skal få et smidig og fint opphold.

Det er imidlertid knyttet visse utfordringer til at vi holder til i et hundre år gammelt bygg. Da hotellet ble bygget i 1920, var verken reglene for tilrettelegging eller fokuset på tilgjengelighet like stort som det er i dag.

Vi jobber kontinuerlig med å oppgradere hotellet etter dagens standard, og målet er at Bristol skal kunne by på et sømløst opphold for alle – uavhengig av behov. Frem til alle nødvendige utbedringer er på plass, gjør vi alt vi kan for å tilpasse oss etter beste evne.

Nedenfor kan du lese mer om tilgjengelighet innenfor ulike områder.

Allergier

Vi strekker oss langt for å tilpasse maten etter dine behov, enten det dreier seg om allergier eller ønskede spesialdietter. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

På frokostbufféen har vi glutenfritt brød, knekkebrød og müsli. Vi har også informasjonsskilt på bufféen som viser hvilke produkter som inneholder gluten. 

Ankomst

Hotellets hovedinngang består av trapper. Kommer du med rullestol, har vi en rampe vi setter frem. Da anbefaler vi at du tar kontakt med oss på forhånd, slik at vi står klare til å hjelpe deg når du ankommer. Vi har også hallvakt som kan hjelpe deg hele veien til rommet ditt dersom du har behov for assistanse. 

Barn

Alle barn er alltid velkomne til oss. Vi har barneseng (120x60 cm) som kan lånes til rommet, og en barnestol som kan lånes under frokosten og ved besøk i Vinterhaven og Bibliotekbaren. Vi tilpasser gjerne menyene våre så rettene også faller i smak hos små ganer. 

Vi har stellebord plassert på handicaptoalettet ved resepsjonen.

Hotellet har dessverre ikke lekerom, babycall eller tilbud om barnepass.

Vi har ikke mulighet til å sette inn en vanlig ekstraseng på rommene våre. Reiser du med eldre barn eller andre familiemedlemmer, anbefaler vi at du kontakter oss på forhånd og ber om to rom som har en «connecting door» – en dør som gir direkte adgang mellom rommene. 

Ekstraseng

Vi har barneseng til utlån, men har dessverre ikke mulighet til å sette inn en vanlig ekstraseng på rommene våre. Reiser du med eldre barn eller andre familiemedlemmer, anbefaler vi at du kontakter oss på forhånd og ber om to rom som har en «connecting door» – en dør som gir direkte adgang mellom rommene. 

Førerhund

Førerhunder er selvfølgelig velkomne på Bristol.

Handikapvennlige rom

Vi har selvfølgelig handikapvennlige rom. Her tilbyr vi to typer rom: Et dobbeltrom med dobbeltseng, og et twin-rom med to separate enkeltsenger. Ved bestilling kan du spesifisere om du ønsker den ene eller andre typen. På disse rommene har vi fjernet listene inn til badet, slik at det er enklere å komme seg inn og ut. Det er håndtak ved toalettet, skammel ved dusjen, samt dusjstol tilgjengelig på begge rom. 

Heis

Vi har to heiser som går mellom 1. og 6. etasje. Disse er relativt smale, men en vanlig rullestol får plass.

Adkomst til møte- og konferanserom 

Vi har trappeheis ned til møtesenteret. For å komme inn til Bristol Hall må du opp en liten trapp, men det kan våre ansatte være behjelpelige med.

Parkering

Vi tilbyr parkering i vår garasje mot et pristillegg på 475 kr per døgn. Garasjen er til enhver tid videoovervåket og personlig bemannet inntil 15 timer i døgnet. Når du ankommer kan du sette bilen rett utenfor hovedinngangen, så parkerer vi den for deg. Det finnes også en vareheis som går opp fra garasjen som det er mulig å benytte ved behov.

Du kan lese mer om parkeringsmulighetene her.

Tilgjengelighet i restauranten 

Det er god plass til å bevege seg i frokostsalen og restauranten vår, Bristol Grill, med rullestol. Det er imidlertid en dørlist ved inngangen som det kan være utfordrende å komme over på egen hånd. Her er personalet selvfølgelig behjelpelige.

Stellerom

Vi har ikke et eget stellerom, men et stellebord på handicaptoalettet ved resepsjonen.

Teleslynge

Vi har dessverre ikke teleslynge på nåværende tidspunkt, men jobber med å skaffe en ny.

Toaletter

Vi har handicaptoalett i resepsjonen i første etasje.