A

Allergier

Vi strekker oss langt for å tilpasse maten etter dine behov. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne. For glutenallergikere har vi glutenfritt brød, knekkebrød og müsli på frokostbufféen, og for lunsjgjester har vi flere glutenfrie smørbrød på menyen i Vinterhaven & Bibliotekbaren.

Ankomst

Hotel Bristol ligger i Kristian IVs gate 7 midt i Oslo sentrum. Det er behagelig gangavstand fra Oslo Sentralstasjon og Nationaltheatret stasjon, og flybussens linje 2 og 5 stopper på Professor Aschehougs plass ett minutts gange fra hotellet. Stortinget T-banestasjon og trikkestoppet Tinghuset er også like i nærheten.

Ankommer du i bil, kan du kjøre helt frem til hovedinngangen for å laste av. Ønsker du å leie plass i vårt parkeringshus, Bristolgarasjen, kan du henvende deg til resepsjonen og høre om det er plass. Prisen for å stå parkert her er 550 kr per døgn eller 110 kr per time. Skulle Bristolgarasjen være full, viser vi deg vei til nærmeste parkeringshus.

Klikk her for å få veibeskrivelse.

B

Babyseng

Det er mulig å få en babyseng (120x60 cm) plassert på rommet. Prisen for det er 200 kroner per natt. Ta kontakt med hotellet ved å ringe resepsjonen på telefonnummer eller ved å sende en e-post til i forkant av besøket for å booke dette.

Bagasjeoppbevaring

Har du behov for å oppbevare bagasjen din før innsjekk eller etter utsjekk, tilbyr vi gratis bagasjeoppbevaring for alle gjester.

Beliggenhet

Hotel Bristol ligger i Kristian IVs gate 7 – midt i Oslo sentrum. Klikk her for å få veibeskrivelse.

Du kan lese mer om hotellets beliggenhet her.

Bordreservasjoner

Vil du spise hos oss, anbefaler vi at du booker bord på forhånd. Du kan booke bord på Bristol Grill her og i Vinterhaven & Bibliotekbaren her. Helgene er mest travle, så da anbefaler vi at dere booker i god tid. Ønsker du å besøke Bristol Bar er det ikke nødvendig å bestille bord, med mindre dere er en gruppe på ti personer eller flere. Da kan dere booke via eller .

E

Ekstraseng

Vi har dessverre ikke mulighet til å sette inn ekstraseng på rommene våre. Er dere flere enn to personer som reiser sammen, anbefaler vi at du kontakter oss på forhånd og ber om to rom som har en «connecting door» – en dør som gir direkte adgang mellom rommene.

I

Innsjekk

Innsjekk er fra klokken 15.00. Ønsker du tidlig innsjekk kan du rette en forespørsel til resepsjonen på telefonnummer eller . Ankommer du etter klokken 16.00 setter vi pris på om du kontakter oss og gir beskjed om dette. For Platinum- og Black-medlemmer regnes sen ankomst etter klokken 18.00.

K

Kurs og konferanse

Bristol har en av Oslos mest moderne og komplette kongressaler med tilhørende grupperom og utstillingsområde. Vi har også møterom i ulike størrelser, samt ærverdige selskapslokaler. Er du interessert i å ha arrangementet ditt hos oss, kan du kontakte bookingavdelingen på eller .

Kvittering

Har du behov for å få kvittering for oppholdet tilsendt på e-post, gir du bare beskjed i resepsjonen om at du ønsker dette. Det er også mulig å få dette ettersendt om ønskelig.

P

Parkering

Det er enkelt å ta seg til hotellet med bil, og du trenger heller ikke å bekymre deg for å finne parkering. Du kan sette bilen rett utenfor hovedinngangen når du kommer og henvende deg i resepsjonen. Ønsker du å leie plass i vårt parkeringshus, Bristolgarasjen, parkerer vi bilen for deg så sant det er ledig plass. Prisen for å stå parkert her er 475 kr per døgn eller 95 kr per time. Skulle parkeringshuset være fullt, viser vi deg veien til nærmeste parkeringshus.

Vi ønsker fra og med 1.januar 2022 å justere som følger:

Døgnparkering: fra 475 kr per døgn til 495 kr per døgn

Timeparkering: fra 95 kr per time til 99 kr per time (maks 495 kr)

Du kan lese mer om parkeringsmulighetene her.

R

Room service

Vi tilbyr room service mellom klokken 06.30 og 22.00 hver dag. Frokost kan serveres fra 06.30 til 11.00, og lunsj, middag og kaker er tilgjengelig mellom 11.00 og 22.00. Utvalget finner du i menyen, den ligger også på hotellrommet.

T

Take away

Det er mulig å kjøpe med seg brød fra Vinterhaven & Bibliotekbaren. Vi tilbyr rugbrød, surdeigsbrød og firekornsbrød. Ta kontakt med servitøren om du ønsker å kjøpe med deg brød hjem.

TV-kanaler

Vi tilbyr 24 ulike TV-kanaler på hotellrommene våre. I tillegg er alle rom utstyrt med strømmeenheten Google Chromecast, som gjør at du kan strømme det innholdet du vil på TV-en via Chromecast-appen. For å benytte deg av dette må du logge deg inn på din egen Chromecast-konto.

U

Utsjekk

Utsjekk er klokken 12.00. Ønsker du sen utsjekk kan du rette en forespørsel om dette til resepsjonen.

V

Vekking

Det er mulig å bestille vekking når du bor hos oss. Gi beskjed om når du ønsker dette i resepsjonen.