Tilgjengelighet i fokus

Bristol skal være et sted for alle, og vi jobber kontinuerlig med å oppgradere hotellet etter dagens standard. Målet er at vi skal kunne by på et sømløst opphold for gjestene våre – uavhengig av behov.

Du kan lese mer om tilgjengeligheten på Bristol her.

Dobbeltseng med hodegavl på Standard Room Double

Miljø og grønn drift

Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn og jobber for et miljøvennlig forbruk. Vi fokuserer på å minske matsvinn og på å spare energi. Målet er å skåne miljøet uten at det går på bekostning av komforten for gjestene våre.

Du kan lese mer om hva det vil si å være et Miljøfyrtårn her.

Hvit morgenkåpe med Hotel Bristol sin logo på

Vi minsker matsvinn

Å kaste mat er sløsing med ressurser og gode produkter. Hos Hotel Bristol bruker vi derfor alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille. For å redusere matsvinnet ytterligere, har vi signert en avtale med Klima- og miljødepartementet om å kutte matsvinn med 50 prosent innen 2030.

Juice laget av frukt og bær

Bærekraftig mat

I restaurantene bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Du kan lese mer om vårt fokus på bærekraftig mat her.

Juice og tallerken med brød, egg, laks, oster og skinker

Pantelotteriet

Visste du at det var Olav Thon – eieren av Bristol – som etablerte Pantelotteriet? Formålet var å bidra til at flere panter og samtidig skape en varig inntektskilde for veldedige organisasjoner. Pantepengene går til det lokale Røde Kors-arbeidet rundt omkring i Norge.

Du kan lese mer om Pantelotteriet her.

Grønn panteautomat med mulighet for å delta i Pantelotteriet

Etiske retningslinjer

Vi har tydelige etiske retningslinjer som stiller krav til våre leverandører, ansatte og samarbeidspartnere. Disse er tuftet på Olav Thons visjon, formål og verdier.

Du kan lese mer om våre etiske retningslinjer her.

Kaffe serveres fra sølvkanne av ansatt på Hotel Bristol