Bristol Grill

Bestill bord
Meny

Forretter

Nypoteter

servert med løyrom, smørsaus og krondill 

(Inneholder: Fisk, melk)
205 kr
Lammebrissel

pannestekt, servert med hvite bønner og vadouvan 

(Inneholder: Hvete, melk, selleri)
195 kr
Vichyssoise

servert med kullgrillet purre og Ocietra Gastro Unica Kaviar 

(Inneholder: Hvete, melk, selleri)
235 kr
Tartar på okse

servert med steinsopp, tørket eggeplomme og syltet sennepsfrø

(Inneholder: Egg, melk, sennep)
195 kr

Fisk

Piggvar

Kullgrillet piggvar glassert med granskudd

315 kr
Breiflabb

Grillet breiflabb med bein (passer till 2 pers)

695 kr
Tilbehør

Alle fiskerettene over serveres med syltet eple, nepe og pepperrot, ferske grønnsaker fra Bergsmyrene gård og Mousselinsaus med blåskjell

(Inneholder: Bløtdyr, fisk, melk, selleri, sulfitter)

Tørrmodnet kjøtt

Gutrei

Galicia - Spania

200 kr / 100 g
T-bone med bein 750g

Gudbrandsdalen - Norge (passer til 2 pers)

590 kr
Entrecôte 250g

Malvik - Norge

335 kr
Wagyu entrecôte 250g

Whyalla - Australia

420 kr
Wagyu ytrefilet A5 10 200g

Gunma - Japan 

1050 kr
Tilbehør

Alle kjøttrettene over serveres med klassisk bearnaisesaus eller rødvinssaus tilsmakt med krondill, tomatsalat med løk, broccolini med parmensan og hasselnøtter, Bristol grills pommes frites

(Inneholder: Hasselnøtter, egg, melk, sulfitter)

Dessert

Norske bringebær

med mousse, timian og bringebærsorbet 

(Inneholder: Hasselnøtter, mandler, egg, melk)
145 kr
Baileys iskrem

med karamell og Valrhona Azelia mousse 

(Inneholder: Mandler, egg, melk)
145 kr

De spesielle anledningene

Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.

Se vår selskapsmeny.

Klassiske viner

Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse «R de Ruinart Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Godt fra grillen

Hos oss står kullgrillen i fokus, og vi serverer grillede elementer i hver rett. Vi liker å leke oss litt med grillkonseptet – uten at det går utover den klassiske rammen rundt måltidet.

Bærekraft i fokus

Hotel Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn. I restauranten bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi bruker alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille.

Personlige tilpasninger

Vi strekker oss langt for å tilpasse måltidet etter dine behov, enten det dreier seg om spesialdietter eller allergier. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

Utsøkte råvarer i sesong

Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Innendørs parkering

Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise. 

Historisk belysning og lokale med sjel
Benk med vinflasker i vinkjøler
Kamskjell og smør godgjør seg glødende kullbiter
Bord dekt klart for gjester
Stort kjøttstykke løftes ut av grillen
Bord med hvit duk dekket for to i Bristol  Grill