Bristol Grill

Bestill bord

Caviar

Kaviar og Løyrom

med Grey Goose Vodka 

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, sulfitter)
395 kr
Rossini Black Label 50 gram
845 kr
Royal Kaluga Huso Hybrid 500 gram
13 000 kr

Småretter

Østers «sweet chili»
(Inneholder: Bløtdyr, sulfitter)
dagens stykkpris
Svinesvor med råreker

og syrlig jalapeño emulsjon

(Inneholder: Hvete, egg, skalldyr)
115 kr
Vaffel med Kalix løyrom

og rømme fra Valmsnes gård

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk)
195 kr

Forretter

Crudo av ishavsrøye

med ajo blanco, stikkelsbær og sort lime

(Inneholder: Hvete, mandler, fisk, sulfitter)
245 kr
Kantareller på melkebrød, løkkompott

med taleggio og speket nakke fra Røyslands gård

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
265 kr
Tartar serveres på margbein

med fermentert eple og steinsopp

(Inneholder: Hvete, egg, sulfitter)
295 kr

Hovedretter

Cavatelli

med kantareller, saltbakt sellerirot, sort trøffel og sprø løk

(Inneholder: Hvete, melk, selleri, sulfitter)
355 kr
Kullgrillet villpiggvar fra Smögen

med jordskokk, granskudd, pepperrot og smørsaus med rabarbra og løyrom

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
545 kr
Steak au Poivre

Pepperbiff 250 gram av ytrefilet med sprø potet toppet med pecorino, grillet brokkolini og grønnpeppersaus

(Inneholder: Egg, fisk, melk, sennep, sulfitter)
645 kr

Tørrmodnet kjøtt

Dry age kjøtt fra våre modningsskap

Vi har også en kjøttliste på stedet som endres daglig. Det er kjøtt i forskjellige stykkdetaljer, opprinnelse og raser.

Vi veileder deg til å finne den rette smaken eller dele forskjellige ved bordet.

Sideretter

Sprø potet
(Inneholder: Melk)
80 kr
Sprø potet

toppet med sort trøffel og pecorino

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
165 kr
Knust agurksalat

med yoghurt curd og yuzunette

(Inneholder: Melk, sulfitter)
85 kr
Grillet brokkolini

dyppet i «tare», toppet med sesamfrø og fritert hvitløk

(Inneholder: Selleri, sesamfrø, sulfitter)
95 kr
Pimientos de Padrón

med ponzu og espelette

(Inneholder: Sulfitter)
95 kr
Grønnsalat med grillet løk

med grillet løk

70 kr
Tomatsalat

med estragon emulsjon

(Inneholder: Egg, sulfitter)
95 kr

Saus

Béarnaisesaus
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65 kr
Kremet villsoppsaus
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65 kr
Chimichurri
(Inneholder: Sulfitter)
55 kr
Grønnpeppersaus
(Inneholder: Melk, selleri, sulfitter)
65 kr
Yuzu vinaigrette
45 kr

Ost

Brillat-Savarin

med sort trøffel og syltede kantareller

(Inneholder: Hvete, melk, sulfitter)
275 kr

Dessert

Baba Au Rhum

med lettpisket fløte fra Valmsnes gård

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
210 kr
Sjokolademousse

med brunet smør, kastanje is og sprø vanilje kjeks

(Inneholder: Hvete, egg, melk, soya)
205 kr

Klassiske viner

Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse Geoffroy ´Expression` Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Godt fra grillen

Hos oss står kullgrillen i fokus, og vi serverer grillede elementer i hver rett. Vi liker å leke oss litt med grillkonseptet – uten at det går utover den klassiske rammen rundt måltidet.

Bærekraft i fokus

Hotel Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn. I restauranten bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi bruker alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille.

Personlige tilpasninger

Vi strekker oss langt for å tilpasse måltidet etter dine behov, enten det dreier seg om spesialdietter eller allergier. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

Utsøkte råvarer i sesong

Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Innendørs parkering

Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise. 

De spesielle anledningene

Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.

Historisk belysning og lokale med sjel
Benk med vinflasker i vinkjøler
Kamskjell og smør godgjør seg glødende kullbiter
Bord dekt klart for gjester
Stort kjøttstykke løftes ut av grillen
Bord med hvit duk dekket for to i Bristol  Grill