Bristol Grill

Bestill bord

Snacks

Kaviar Rossini Gold

30 gram

(Inneholder: Fisk)
625 kr
Risottokrokett

med basilikumemulsjon

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
45 kr per stk
Østers

naturell eller med rabarbra vinaigrette og jalapeño

(Inneholder: Bløtdyr, melk, sulfitter)
60 kr per stk
Belgisk vaffel

med Kalix løyrom, rømme og løk

(Inneholder: Egg, fisk, melk)
155 kr
Milkbun

med grillet hvitløk og lagret smør

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
65 kr
Potetlompe

med anderilletter, sort hvitløk og gulrot

(Inneholder: Hvete, melk, sulfitter)
65 kr per stk

Mellomretter

Kamskjell fra Frøya

med vedbakt tomat, knutekål, Piment d'Espelette og skalldyrsaus

(Inneholder: Bløtdyr, melk, skalldyr, sulfitter)
235 kr
Tartar serveres på grillet beinmarg

med fermentert eple, steinsopp og brunet smør

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
295 kr
Råmarinert kveite

med grønn gazpacho, urteemulsjon, grønn chili og agurk

(Inneholder: Egg, fisk)
195 kr
Jordskokk

med grillet løk, sort trøffel, peaso og Vin Jaune saus

(Inneholder: Bygg, melk, sulfitter)
265 kr
Grillet skrei

med purre, sikrogn fra Femund og smørsaus med krondill og Bristol Gin

(Inneholder: Bygg, melk, sulfitter)
205 kr
Grillet villpiggvar fra Smögen

med skorsonerrot og velouté med brunet smør

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
275 kr
Reinsdyrentrecôte

med morkelsaus, rødbete, solbær, brioche og pepper

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
275 kr

Deling

Bristol Grill Rodizio

Et utvalg av det beste kjøttet fra vår tørrmodningsskap med tilbehør. Minimum 4 pers.

850 kr per person
Smaksopplevelse

3 serveringer, alt serveres som sharing retter. Minimum 4 pers.

995 kr per person

Sesongens retter

Grillet sopp fra Soppkompaniet med sherry glaze
(Inneholder: Bygg, fisk, sulfitter)
295 kr
Skreihale med peaso og epleglaze

passer til 2 pers.

(Inneholder: Bygg, fisk, sulfitter)
369 kr
Sjøkreps med urtesmør
(Inneholder: Bygg, skalldyr, sulfitter)
279 kr per stykke
Tørrmodnet andebryst fra Holte gård med andesaus

passer til 2 pers.

(Inneholder: Sulfitter)
715 kr

Dessert / ost

Dagens ost

med kompott og grillet brød

(Inneholder: Bygg, hvete, sulfitter)
145 kr
Selbu blå kraftig

med grillet pære sorbet, multe og sprø rugbrød

(Inneholder: Hvete, rug, melk, sulfitter)
145 kr
Baba Au Rhum

med lettpisket fløte fra Valmsnes gård

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
225 kr
Kefirsorbet

med rabarbra, isvin fra Bringebærlandet og grillet hvit sjokolade

(Inneholder: Melk, sulfitter)
135 kr
Pistasjkrem

med grillet blodappelsin, sitrontimian og blodappelsingranite

(Inneholder: Pistasjnøtter, melk)
195 kr

Tørrmodnet kjøtt Vi har også en kjøttliste på stedet som endres daglig. Det er kjøtt i forskjellige stykkdetaljer, opprinnelse og raser. Vi veileder deg til å finne den rette smaken eller dele forskjellige ved bordet.

Sideretter

Kaviar Rossini Gold

 10 gram

(Inneholder: Fisk)
225 kr
Fries med estragon
(Inneholder: Melk)
75 kr
Grønnsalat
(Inneholder: Sulfitter)
75 kr
Tomatsalat

med grillet sitron vinaigrette og ferske urter

(Inneholder: Sulfitter)
95 kr
Gratinert blomkål med trøffel
(Inneholder: Melk, sulfitter)
105 kr
Mandelpotetpuré
(Inneholder: Melk)
85 kr

Saus

Béarnaisesaus på brunet smør
(Inneholder: Melk, sulfitter)
85 kr
Chimichurri
(Inneholder: Sulfitter)
65 kr
Peppersaus
(Inneholder: Hvete, melk, selleri, sennep, sulfitter)
65 kr
Vin Jaune sauce
(Inneholder: Bygg, melk, sulfitter)
65 kr
Soppemulsjon
(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
35 kr

Klassiske viner

Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse Geoffroy ´Expression` Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Godt fra grillen

Hos oss står kullgrillen i fokus, og vi serverer grillede elementer i hver rett. Vi liker å leke oss litt med grillkonseptet – uten at det går utover den klassiske rammen rundt måltidet.

Bærekraft i fokus

Hotel Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn. I restauranten bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi bruker alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille.

Personlige tilpasninger

Vi strekker oss langt for å tilpasse måltidet etter dine behov, enten det dreier seg om spesialdietter eller allergier. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

Utsøkte råvarer i sesong

Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Innendørs parkering

Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise. 

De spesielle anledningene

Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.

Benk med vinflasker i vinkjøler
Kamskjell og smør godgjør seg glødende kullbiter
Bord dekt klart for gjester
Stort kjøttstykke løftes ut av grillen
Bord med hvit duk dekket for to i Bristol  Grill