Bristol Grill

Bestill bord
Meny

Forretter

Tartar på okse

Serveres med steinsopp, tørket eggeplomme og syltet sennepsfrø

(Inneholder: Egg, melk, sennep)
195 kr
Salat på kongekrabbe

Kongekrabbe fra MS Donna, marinert og rå agurk, ramsløk, grønnasparges og krondillgele.

(Inneholder: Egg, skalldyr)
225 kr
Hvit asparges

Hvit asparges AAA glasert med sitron og timian, rognkjeksrogn, kjørvel og brenneslesaus

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
235 kr

Fisk

Grillet breiflabb

Grillet og rødvinsglasert breiflabb, med syltet løk med dill, krokett fylt med røkt cheddar og rødvinssaus tilsmakt med dill

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
305 kr

Tørrmodnet kjøtt

Oksekam med bein

Oksekam med bein fra Galicia, Spania
(passer til 2 - 3 personer)

165 kr / 100 g
Melkeku ytrefilet

Norsk melkeku fra Gudbrandsdalen
(250 g)

265 kr
Entrecôte

Norsk entrecôte fra Malvik
(250 g / 350 g)

275 kr / 325 kr
Wagyu entrecôte

Wagyu entrecôte fra Australia, Whyalla
(250 g / 350 g)

410 kr / 595 kr
Tilbehør

Alle kjøttrettene over serveres med Bristol Grills pommes frites, bearnaisesaus, tomatsalat med estragonmajones og grillet grønnasparges toppet med lagret Parmesan.

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)

Dessert

Klassisk sitronterte

Serveres med pisket økologisk fløte tilsmakt med Tahiti-vanilje.

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
145 kr
Jordbær marinert med hylleblomst

Serveres med pistasjkrem, rabarbrakompott og bringebærmarengs.

(Inneholder: Pistasjnøtter, egg, melk)
145 kr

De spesielle anledningene

Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.

Se vår selskapsmeny.

Klassiske viner

Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse «R de Ruinart Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Godt fra grillen

Hos oss står kullgrillen i fokus, og vi serverer grillede elementer i hver rett. Vi liker å leke oss litt med grillkonseptet – uten at det går utover den klassiske rammen rundt måltidet.

Bærekraft i fokus

Hotel Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn. I restauranten bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi bruker alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille.

Personlige tilpasninger

Vi strekker oss langt for å tilpasse måltidet etter dine behov, enten det dreier seg om spesialdietter eller allergier. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

Utsøkte råvarer i sesong

Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Innendørs parkering

Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise. 

Historisk belysning og lokale med sjel
Benk med vinflasker i vinkjøler
Kamskjell og smør godgjør seg glødende kullbiter
Bord dekt klart for gjester
Stort kjøttstykke løftes ut av grillen
Bord med hvit duk dekket for to i Bristol  Grill