Bristol Grill

Book a table
Spring menu
Coming soon

Tradisjonell julemat

Rakfisk fra Leira i Valdres

Serveres på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Contains: Barley, wheat, rye, milk)
520 kr
Lutefisk fra brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

Serveres på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Contains: Wheat, fish, milk, mustard)
625 kr
Pinnekjøtt fra Pers kjøkken i Sandefjord

Serveres med rotmos, Vossakorv, kraft og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Contains: Milk, mustard)
625 kr
Hotel Bristol Tradisjonell juletallerken siden 1924

Ribbe, medisterkaker, julepølse, eple, svisker og rødkål, surkål, julesaus og Gulløye-poteter. Serveres to ganger.

(Contains: Wheat, milk, mustard, sulphites)
530 kr

Forretter

Rakfisk fra Leira i Valdres

Serveres på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Contains: Barley, wheat, rye, milk)
225 kr
Kullgrillet norsk hummer

Serveres med lønnesirup, broccolini og røkt potetkrem

(Contains: Milk, crustaceans)
325 kr
Grillet breiflabb fra Ålesund

Serveres med fritert rosenkål, bakt hvitløk, Västerbottenost, pepperrot, løjrom og Champagne Velouté

(Contains: Wheat, fish, milk, sulphites)
225 kr
Kaviar Ocietra fra Gastro Unica

50 gram kaviar med klassisk tilbehør og sveler laget med kullgrillet fløte

(Contains: Wheat, fish, milk)
1 100 kr

Hovedretter

Grillet breiflabb fra Ålesund

Serveres med fritert rosenkål, bakt hvitløk, Västerbottenost, pepperrot, løjrom og Champagne Velouté

(Contains: Wheat, fish, milk, sulphites)
425 kr
Indrefilet av okse

Steak au Poivre, norsk indrefilet av okse, frisk salat, pommes frites og Madagaskar-peppersaus

(Contains: Milk, mustard, sulphites)
425 kr

Dessert

Stilton fra Fromagerie

Med smørstekt myk pepperkake

(Contains: Wheat, eggs, milk)
175 kr
Multekrem

Multekrem “Wildenvey” med krumkake og rørte multer

(Contains: Wheat, milk)
155 kr
Julenissens lue

Riskrem tilsmakt med Tahiti-vanilje og Marachino-kirsebær

(Contains: Milk)
155 kr
Krem karamell med solbær

Solbær fra Stine Mølstad på Næs, kirsebærsaus og ristede mandler

(Contains: Wheat, eggs, milk)
155 kr

Classic wines

The Bristol Grill has an exquisite range of classic wines, with our Champagne selection as the jewel in the crown. Luxurious R de Ruinart Brut is one of the regulars amongst our bubblies.

The best from the grill

We love our charcoal grill, and serve grilled elements in every course. We’re renowned for experimenting with the grill concept, without ever losing touch with the classic meal.

Sustainability in focus

Hotel Bristol is a certified ‘Environmental Lighthouse’. We exclusively use organic ingredients in the restaurant, and work tirelessly to reduce food waste. We always use the entire ingredient – nothing goes to waste.

The personal touch

We try our best to customise a meal to your needs, whether that involves special diets or catering for allergies. Contact us a couple of days in advance, and we take care of the rest.

Carefully selected seasonal ingredients

We always make use of the highest quality ingredients. And ideally, from local sources. That’s why we always adapt our menus to the season.

Indoor parking

The Bristol garage is open to both staying and dining guests. 

For the special occasions

Ever since Bristol Grill opened in 1924, big and small celebrations have taken place. We offer a special set menu for groups of six people or more.