Bristols skjulte skattkammer

I generasjoner har søtsugne gjester blitt servert de yndigste små konfekter og deilige kremete bakverk i Hotel Bristols berømte vinterhage. Men de færreste vet hvor godsakene blir til!
Kakestykke på tallerken

Bristols gylne nøkler

Når du ser nøklene på Tarik Nascimento e Silvas jakkeslag, kan du være sikker på at du har en av verdens beste concierger foran deg.

Verdens beste tartar

John Marius og Merete sjekker inn på Hotel Bristol flere ganger i året. Og det er spesielt én ting som får dem til å komme tilbake igjen og igjen.
Tallerken med biff tartar fra Hotel Bristol restaurant

En smak av luksus

Du finner den eksklusive Osietra-kaviaren på menyen til Bristol Grill av én enkelt grunn: Den smaker så himmelsk godt!
Nærbildet av Osietra-kaviar

Kongen av fisk

Det er på ingen måte tilfeldig at piggvaren er en stayer på den ellers så varierende menyen på Bristol Grill.
Nærbilde av kullgrillet piggvar.

5 stjerner på frokostbuffeen

På Hotel Bristols bugnende frokostbord skjuler det seg flere kortreiste og nøye utvalgte delikatesser. Her er fem favoritter som fortjener en plass på tallerkenen din.
Stabel med pannekaker toppet med solbær på en tallerken

Et lite stykke London – midt i Oslo

Klassisk eleganse, tradisjonsrik Afternoon Tea og britiske innslag på menyen: Her er fem ting på Hotel Bristol som gir deg følelsen av å være i London.
Oppredd dobbeltseng med kaffe og avis plassert oppå dynen

Fant roen på hotell i egen by

Tobarnsforeldrene Maria Martinsen og samboeren valgte å ta inn på Hotel Bristol i Oslo etter en bryllupsfest på Ingierstrand.
Utsikt til balkong på suite

Hundre år med luksus på Bristol

Ærverdige Hotel Bristol har huset kongelige, politikere, forfattere og internasjonale stjerner i 100 år. I Vinterhaven og Bibliotekbaren henger lysekroner og malerier fra hotellets første år, og historien i veggene tar deg tilbake til det glamorøse 1920-tallet.
En ansatt skjenker kaffe til frokost