
Med mye historie i veggene, et oppgradert interiør og en elegant atmosfære, tar vi deg med tilbake i tid. Vi tilbyr en smaksopplevelse med fokus på norske råvarer, sesongbaserte retter og fristelser fra vårt eget konditori.
Forretter
Med surdeigstoast og Kalix løyrom
Med sort trøffel, kapers og sitrus honning
Med jordskokk, pepperrot og grillet kjernemelk
Med andelever, rødbet og portvin gel, syltet gulbete og brønnkarse
Med ørrett rogn, preserverte grønnsaker, jalapeño olje og vårløk
Hovedretter
Med lun salat på gresskar og fennikel, bakte småpoteter med brunet smør og steinsopp sjy
Med sellerirot, potetterrin og bordelaisesaus
Med bakt løk, frisk agurksalat, Bristols Sandefjordsmør, røkte poteter med egg og dill
Med stekt kål, gulrot og grønnpeppersaus
Bakt rødbet med grillet hjertesalat, sopp, ristet grønnsaksbuljong
Dessert
Med melkeis og røde bær
Med smørdeig og vaniljeis
Med lime, hvit sjokolade og sitron verbena
Med sprø melkecrumbles og bringebærsaus
Ekstraordinær
Milkbuns med pisket urtesmør
Klassisk kaviar servert med gressløk, rømme og potetchips
Ocsietra 30 gram - 1150 kr
Ocsietra 50 gram - 1850 kr
Kalix løyrom serveres med brioche, rømme og gressløk
30 gram - 445 kr
50 gram - 635 kr
Bristols ostetallerken med 3 norske oster, sesongens kompott og ristet brød
Sjokoladekonfekt - 35 kr pr bit
Makroner - 35 kr pr stk
Pris for leie av lokale kommer i tillegg.