Med mye historie i veggene, et oppgradert interiør og en elegant atmosfære, tar vi deg med tilbake i tid. Vi tilbyr en smaksopplevelse med fokus på norske råvarer, sesongbaserte retter og fristelser fra vårt eget konditori.
Forretter
Med plomme kompott og ristede pistasj nøtter
Med sitrus, jalapeño og urtesaus
På surdeigs toast og Kalix løyrom
med yuzu gele, jordskokk, sprø rug og fennikel saus
Med konfitert løk, syltede grønnsaker og kremet urtesaus.
Hovedretter
Med glaserte kongeøsters, løksalat og grønnpeppersaus
Med bakt gulrot, rødkål, ovnsbakte poteter og rødvinssaus tilsmakt med røde bær
Med brokkolini, karamellisert jordskokk og skalldyrs velouté
Med grillet hjertesalat, lun potetsalat og urte sjy
Dessert
Med bringebær, sitron og rødbete
Med kirsebær, ristet pistasj og pistasj is
Med hvit sjokolade ganache og sprø marengs
Med mousse på røde bær og mascarpone smaksatt med Kirsch
Ekstraordinær
Hjemmebakte melkeboller med urtesmør
Rossini Gold (10 gram) - 500 kr
Rossini Oscietra (10 gram) - 450 kr
30 gram - 435 kr
50 gram - 625 kr
Tre typer norsk ost med rabarbrakompott og müsli brød
Med eple og rug
Konfekt - 35 kr stykke
Makroner - 25 kr stykke
Pris for leie av lokale kommer i tillegg.