Et levende medlemskap

Å være medlem i Thon DISCOVERY handler både om å få den ekstra gode følelsen når du bor hos oss, men også om å få de godene du som vår lojale gjest fortjener. 

Dobbeltseng med hodegavl på Standard Room Double
Kroppssåpe, shampoo og balsam fra L'Occitane i dusjen
Nespresso-kaffemaskin serverer kaffe i kopp

Medlemsnivåer

Gold

0 - 9 netter

Platinum

10 - 29 netter per år

Black

30 netter eller mer per år

Vi gir tilbake for din lojalitet

Vårt lojalitetsprogram består av tre nivåer, Gold, Platinum og Black. Jo oftere du bor, jo bedre blir fordelene.

Men fordelene lar ikke vente på seg. Fra dag én får du som medlem glede av gode fordeler. Blant annet får du 10% rabatt på overnatting bestilt på våre nettsider, samt 10% rabatt på utvalgte restauranter og barer i Oslo. 

For hver god natts søvn du tilbringer hos oss, opptjener du 1500 bonuspoeng. Disse kan brukes på et nytt opphold hos oss, eller på et Thon-hotell i Norge, Brussel eller Rotterdam.

Bonuspoengene kan også omgjøres til et smakfullt restaurantbesøk eller til et gavekort på et av nesten 100 kjøpesentre i Norge. Hvis du heller vill samle SAS-EuroBonus-poeng får du 500 poeng per natt når du bor hos oss.

Lokale opplevelser

Når du blir enten Platinum- eller Black-medlem, ønsker vi å gi deg en lokal opplevelse. Dette er helt spesielle opplevelser, skreddersydd for stedet du besøker.

Via Thon Hotels har du friheten til å velge blant flere hundre spennende alternativer, alt fra kokkekurs, middager og avslappende spa-timer, til turer ut i naturen guidet av de lokale. Du står selvfølgelig fritt til å ta opplevelsen når det passer best for deg.

Fordelene strekker seg langt

Som medlem i Thon DISCOVERY gjelder dine fordeler på mer enn 550 andre hoteller verden over!

Vi samarbeider med Global Hotel Alliance som er verdens største hotellallianse bestående av frittstående hotellkjeder. Med det åpnes dørene for våre flotte fordeler på luksushoteller, palass og resorts i hele 78 land. 

 

Dame i kjole med ryggen til står på terrasse i
Gjenskinn av palmetrær i bassang
Korrallrev og dykkende person under vannet