Bristol Grill

Bestill bord

Forretter

Rakfisk fra Leira i Valdres

Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
295 kr
Rørt tartar

Servert med fermentert eple, Kampot pepper, sopp emulsjon, karse og grillet brød

(Inneholder: Hvete, egg, sennep, sulfitter)
295 kr
Betesalat med kjernemelk

Servert med med pepperrot, dill og solsikkekjerner

(Inneholder: Melk, sulfitter)
265 kr

Hovedretter

Kremet korn med gresskar

Servert med sort trøffel, syltet skogsopp og lagret holtefjell ost

(Inneholder: Bygg, melk, sulfitter)
405 kr
Grillet vill piggvar fra Smøgen

Servert med bakte vintergrønnsaker, fennikel, veloutèsaus med Vin Jaune og brunet smør med små potet

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
615 kr

Tradisjonell julemat

Lutefisk fra brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep)
735 kr
Pinnekjøtt fra Per’s kjøkken i Sandefjord

Serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Melk, sennep)
735 kr
Hotel Bristols Tradisjonelle juletallerken siden 1924

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
735 kr
Rakfisk fra Leira i Valdres

Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse, flatbrød og Gulløyepoteter

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
585 kr

Tørrmodnet kjøtt Vi har også en kjøttliste på stedet som endres daglig. Det er kjøtt i forskjellige stykkdetaljer, opprinnelse og raser. Vi veileder deg til å finne den rette smaken eller dele forskjellige ved bordet.

Sideretter

Pommes fries med estragonsalt
85 kr
Grønnsalat med grillet sitron vinaigrette
(Inneholder: Sennep)
85 kr
Tomatsalat med løk og ferske urter
(Inneholder: Sennep)
105 kr
Gratinert blomkål med sort trøffel
(Inneholder: Hvete, melk)
145 kr

Saus

Bearnaisesaus på brunet smør
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
75
Chimichurri
(Inneholder: Sulfitter)
65 kr
Peppersaus
(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep, sulfitter)
75 kr
Soppemulsjon
(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
45 kr

Ost og dessert

Vellagret västerbotten ost

Serveres med med kompott og knekkebrød

(Inneholder: Havre, melk, sulfitter)
285 kr
Stilton

Serveres med krydderkake og portvinsgløgg gastric

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
285 kr
Baba Au Rhum

Serveres med med lettpisket fløte fra Valmsnes gård

(Inneholder: Hvete, melk, sulfitter)
245 kr
Klassisk Karamellpudding

Serveres med med solbær og karamellsaus

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
205 kr
Multekrem «Wildenvey»

Serveres med med krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)
195 kr
Terte fylt med hvit sjokoladekrem

Serveres med yuzu curd, ristet hvit sjokolade og hylleblomst granite

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
225 kr

Klassiske viner

Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse Geoffroy ´Expression` Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Godt fra grillen

Hos oss står kullgrillen i fokus, og vi serverer grillede elementer i hver rett. Vi liker å leke oss litt med grillkonseptet – uten at det går utover den klassiske rammen rundt måltidet.

Bærekraft i fokus

Hotel Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn. I restauranten bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi bruker alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille.

Personlige tilpasninger

Vi strekker oss langt for å tilpasse måltidet etter dine behov, enten det dreier seg om spesialdietter eller allergier. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

Utsøkte råvarer i sesong

Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Innendørs parkering

Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise. 

De spesielle anledningene

Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.

Bord og stoler hos Bristol Grill.
Kamskjell og smør godgjør seg glødende kullbiter
Bord dekt klart for gjester
Stort kjøttstykke løftes ut av grillen
Bord med hvit duk dekket for to i Bristol  Grill