Bristol Grill

Bestill bord

Forretter Velg mellom

Rakfisk fra Leira i Valdres

med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød 

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
305 kr
Rørt tartar

med fermentert eple, Kampot pepper, soppemulsjon, karse og grillet brød

(Inneholder: Hvete, egg, sennep, sulfitter)
305 kr
Grillet rødbete

med Nýr, syltet fennikel, pepperrot og rug

(Inneholder: Hvete, rug, melk, sulfitter)
275 kr

Hovedretter Velg mellom

Piggvar fra Smögen

med bakte vintergrønnsaker, dill-velouté med brunet smør, og små poteter

(Inneholder: Fisk, melk, selleri, sulfitter)
615 kr
Dagens utvalgte kjøtt fra modningsskapet

Utvalg av premium kjøtt, nøye modnet i vårt eget skap og grillet i Josper grill

(Inneholder: Allergener kan variere)
615 kr
Glasert portobellosopp

med ristet sellerirot puré, urtesalat og grillet grønnsaker

(Inneholder: Melk, soya, sulfitter)
595 kr
Lutefisk fra Brødrene Andreassen, Værøy i Lofoten

Servert med hjemmelaget ertepuré, bacon, Gulløyepoteter og  béchamelsaus

(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep)
815 kr
Pinnekjøtt fra "Per’s kjøkken" i Sandefjord

Servert med hjemmelaget rotmos, vossakorv, kraft og gulløyepoteter

(Inneholder: Melk, sennep)
815 kr
Hotel Bristols tradisjonelle juletallerken siden 1924

med ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og  gulløyepoteter

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
815 kr
Rakfisk fra Leira i Valdres på tradisjonelt vis

med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
815 kr

Dessert/ost Velg mellom

Epleterte

fylt med grillet eplekompott, syrlig karamell og vaniljeis

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
225 kr
Viking blå

med myk pepperkake og kvede

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
275 kr
Klassisk karamellpudding

vaniljechantilly og karamellsaus

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
195 kr
Multekrem "Wildenvey"

krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)
195 kr

Klassiske viner

Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse Geoffroy ´Expression` Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Godt fra grillen

Hos oss står kullgrillen i fokus, og vi serverer grillede elementer i hver rett. Vi liker å leke oss litt med grillkonseptet – uten at det går utover den klassiske rammen rundt måltidet.

Bærekraft i fokus

Hotel Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn. I restauranten bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi bruker alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille.

Personlige tilpasninger

Vi strekker oss langt for å tilpasse måltidet etter dine behov, enten det dreier seg om spesialdietter eller allergier. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

Utsøkte råvarer i sesong

Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Innendørs parkering

Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester.

De spesielle anledningene

Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.

Bord og stoler hos Bristol Grill.
Kamskjell og smør godgjør seg glødende kullbiter
Bord dekt klart for gjester
Stort kjøttstykke løftes ut av grillen
Bord med hvit duk dekket for to i Bristol  Grill