Bristol Grill

Bestill bord

Snacks

Kaviar Gastro Unika Gold

30 gram

(Inneholder: Fisk)
850 kr
Kaviar Gastro Unika Osietra

30 gram

(Inneholder: Hvete, fisk, melk)
1 200 kr
5 gram Gastro Unika kaviar

med churros og Västerbottenost

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk)
165 kr
Østers

naturell eller med kjernemelk granite og pepperrot

(Inneholder: Bløtdyr, melk, sulfitter)
59 kr per stk
Speket andebryst

25 gram

75 kr
Belgisk vaffel

med Kalix løyrom, røkt rømme og løk

(Inneholder: Egg, fisk, melk)
105 kr
Milkbun

med grillet hvitløk og lagret smør

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
65 kr
Potetlompe

med confitert and og sukkererter

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sennep, sulfitter)
65 kr per stk

Mellomretter

Råmarinert Hamachi fra Fredrikstad

med grillet agurk, rabarbra, jalapeño og hvit soya

(Inneholder: Bygg, hvete, egg, fisk, sulfitter)
195 kr
Tartar serveres på grillet beinmarg

med fermentert eple, steinsopp og syltet sennep

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sennep, sulfitter)
225 / 295 kr
Kremet mais

med sort vintertrøffel, grillet maissaus og Piment d’Espelette

(Inneholder: Melk, sulfitter)
275 kr
Smørstekt skogsopp

med røkt eggekrem, granskudd, fermentert kampotpepper og surdeig 

(Inneholder: Bygg, hvete, egg, melk, sulfitter)
245 kr
Stekt sjøkrepshale

med grillet tomat, stikkelsbær, krondill og sjøkrepsbisque

(Inneholder: Melk, skalldyr, sulfitter)
275 kr
Grillet villpiggvar fra Smögen

med kantareller, squash, fennikelpollen og veloutèsaus med brunet smør og Vin Jaune

(Inneholder: Fisk, melk, selleri, sulfitter)
285 kr
Dielam fra Jæren

med variasjon av gulrot, blomkarse og vadouvan

(Inneholder: Melk, sulfitter)
275 kr

Deling

Bristol Grill Rodizio

Et utvalg av kjøtt fra vår tørrmodningsskap med tilbehør. Minimum 4 pers.
Med Sashi SAIKO for 200 kr ekstra per person.

885 kr per person
Smaksopplevelse

4 serveringer, alt serveres som sharing retter. Minimum 2 pers. og må velges av hele bordet.

995 kr per person
Grillet villpiggvarfilet

«400 gram» fra Smögen med sommerens frikassé. Passer til 2-3 pers.

(Inneholder: Fisk, melk, selleri, sulfitter)
725 kr
Tørrmodnet andebryst

fra Holte gård med andesaus. Passer til 2-4 pers.

(Inneholder: Sulfitter)
795 kr

Dessert / ost

Dagens ost

med kompott og grillet brød

(Inneholder: Hvete, melk, sulfitter)
145 kr
Hitra Blå

med grillede rødbeter, blåbær, rug og rose

(Inneholder: Hvete, rug, melk, sulfitter)
145 kr
Baba Au Rhum

med lettpisket fløte fra Valmsnes gård med eller uten trøffel

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
185 / 285 kr
Norske bringebær

med mjødurtkrem, mazarin, bringebærsorbet, grillet toffee og mandler

(Inneholder: Mandler, egg, melk, sulfitter)
185 kr
Arme ridder

med grillet bjørnebær, pistasj og grønn olivenis

(Inneholder: Hvete, pistasjnøtter, egg, melk)
195 kr

Tørrmodnet kjøtt Vi har også en kjøttliste på stedet som endres daglig. Det er kjøtt i forskjellige stykkdetaljer, opprinnelse og raser. Vi veileder deg til å finne den rette smaken eller dele forskjellige ved bordet.

Sideretter

Kaviar Gastro Unika Gold

10 gram

(Inneholder: Fisk)
265 kr
Sort vintertrøffel

3 gram

165 kr
Pommes fries

med estragon

75 kr
Grønnsalat
(Inneholder: Sulfitter)
75 kr
Tomatsalat

med ferske urter

(Inneholder: Sennep, sulfitter)
95 kr
Potetpuré
(Inneholder: Melk)
85 kr
Gratinert purreløk

med ristet gjær

(Inneholder: Melk)
85 kr

Saus

Béarnaisesaus på brunet smør
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65 kr
Chimichurri
(Inneholder: Sulfitter)
65 kr
Peppersaus
(Inneholder: Hvete, fisk, melk, selleri, sennep, sulfitter)
65 kr
Soppemulsjon
(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
35 kr

Klassiske viner

Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse Geoffroy ´Expression` Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Godt fra grillen

Hos oss står kullgrillen i fokus, og vi serverer grillede elementer i hver rett. Vi liker å leke oss litt med grillkonseptet – uten at det går utover den klassiske rammen rundt måltidet.

Bærekraft i fokus

Hotel Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn. I restauranten bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi bruker alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille.

Personlige tilpasninger

Vi strekker oss langt for å tilpasse måltidet etter dine behov, enten det dreier seg om spesialdietter eller allergier. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

Utsøkte råvarer i sesong

Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Innendørs parkering

Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise. 

De spesielle anledningene

Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.

Benk med vinflasker i vinkjøler
Kamskjell og smør godgjør seg glødende kullbiter
Bord dekt klart for gjester
Stort kjøttstykke løftes ut av grillen
Bord med hvit duk dekket for to i Bristol  Grill