Afternoon Tea
Inkludert ditt valg av te.
Tilleggsprodukt
Tilleggsprodukt
Smørbrød med sjømat
med egg, sitron og majones
med syltede kantareller, egg og majones
med Kalix løyrom
med med eggerøre krondill og bakt løk
med friske reddiker og sennepskrem
med tomater og persille
3 typer med klassisk tilbehør
med ferske reker og karri remulade
sitrus majones og rødløk
med toast, rømme og rødløk
Smørbrød med grønnsaker
poteter, reddiker og Holtefjell ost
syltet knutekål, sprø kjerner og røkt paprika
Smørbrød med kjøtt
med potet og løksalat, pepperrot og sprøstekt løk
kantareller, røkt egg, reddiker, små potet og Holtefjell ost
med rødbetsalat, syltet agurk og pepperrot
med alt av tilbehør.
legg til pommes frites 65 kr
stekt løk og syltede grønnsaker.
legg til pommes frites 65 kr
Smørbrød med ost
med solbærsyltetøy og surdeigsbrød
servert med rabarbra og rugbrød
Salater
med kylling, bacon og parmesan
med smågrønnsaker og parmesan
Kaker fra vårt konditori
Te
Bristol henter teblader av høyeste kvalitet fra hele verden, og garanterer den ultimate te-opplevelsen for deg. Menyen symboliserer åtte elementer av Norge, hvor hver av de utvalgte te-typene er representert. Vi håper at du verdsetter disse, og at du vil få gode minner fra besøket.
Unge, vårplukkede knopper av grønn te, naturlig duftende med friske sjasminblomster over fem hele netter. Resultatet er en myk, levende infusjon med den sublimt fortryllende aromaen av søt, velduftende sjasmin.
Et økologisk eksempel på en av Kinas mest verdsatte grønne teer. Bladene er håndplukket våren 2022 og ristet på lav varme i pannen, før skape vårfriske smaker.
I skogene i Fujian, Kina, vokser det mange eldgamle te trær. Lokale te bønder håndplukker bladene under de beste årstidene. Gjennom en rekke prosesser lager de te med en rik smak og et hint av orkidéduft.
En forfriskende svart te løftet av frisk og sprudlende sitrus. For suveren tekstur og smak, temper et snev av naturlig bergamottekstrakt teens iboende rikdom.
Fersken Oolong tilbyr en myk og forfriskende smak med en frisk og ren aroma som minner om tørkede hvite ferskener.
Blomstene og teen skaper sammen en følelse av høst, og tilbyr en lagdelt og herlig smak som henger igjen. Infusjonen er tett, ren og gir en blomsteraroma uten bitterhet.
Denne tradisjonelle kombinasjonen av hvite te knopper og -blader gir en jevn, blomstrende kopp med små jordnære toner og smaker av melon.
En avkjølende, livlig blanding av saftige solbær og tørket roselle hibiscus, som fremkaller en balansert infusjon som er naturlig full av dristig smak og en mild syrlighet.
Et lite stykke Marokko - Midt i Oslo
Hotel Bristol er tegnet av arkitekt Finn Rahn (1879–1936), som særlig ble kjent for sin utforming av det som den gang het «Den Mauriske Hall» – og som i dag er blitt til Vinterhaven & Bibliotekbaren. Stiltrekkene hentet Rahn fra Marokko, hvor han oppholdt seg hver vinter.
Selv om salen i dag er noe bygget om, er den mauriske stilen og det karakteristiske interiøret godt bevart. Så her kan du med andre ord nyte god mat og drikke i et lokale med marokkanske vibber og historisk sus!
Husets historiske storstue
Siden 1920 har musikere, politikere, forfattere og skuespillere hentet inspirasjon herfra.
Tid for te
Vi på Bristol er over snittet glad i te. Enten du bestiller Afternoon tea eller bare vil nyte en enkel kopp, kan du velge mellom en rekke te-typer.
Søte fristelser
Er du glad i søtsaker er dette stedet å være. Utvalget består i hovedsak av franske fristelser, og Napoleonskaken er blant bestselgerne.
Smørbrød så langt øyet kan se
Et av høydepunktene i Vinterhaven & Bibliotekbaren er de fantastiske smørbrødene. Her kan du velge og vrake blant flere lekre smørbrød, toppet med alt fra rekre og roastbiff, til rødspette og røkelaks. En fryd for både øye og gane!
Byens beste kakao
Innendørs parkering
Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise.