En smak av England

Afternoon Tea-tradisjonen oppsto i kongelige kretser i England på midten av 1800-tallet. Formålet var å stille sulten som meldte seg mellom lunsj og middag, og mellommåltidet besto opprinnelig av brød, kjeks og kaker, ledsaget av en kopp te. Ettermiddagsteen utviklet seg etter hvert til å bestå av flere retter, og ritualet spredde seg ut i verden.

Afternoon Tea servert på tre etasjefat med mini-sandwicher i bunn, scones i midten og kaker på toppen. Ved siden av står to glass Champagne, samt krem og syltetøy i krukker.

Mini-sandwicher

Afternoon Tea serveres på et etasjefat, og man begynner gjerne med å forsyne seg på det nederste fatet. Der finner du mini-sandwicher i ulike varianter.

Nærbilde av mini-sandwicher med to champagneglass i bakgrunnen

Saftige scones og hjemmelaget syltetøy

På det midterste fatet finner du smakfulle scones, bakt i Bristols eget bakeri. Til sconesen får du vårt hjemmelagde syltetøy, laget på sesongens bær.

Scones toppet med luftig krem og bær med en tekanne i sølv og tekopp i bakgrunnen

Konditorens søte fristelser

Om det beste er spart til slutt er opp til enhver, men vi kan love at toppen av etasjefatet er noe å glede seg til. Her venter et utvalg utsøkte bakverk av den søtere sorten fra hotellets eget konditori.

Kaker, muffins og konfekt servert på fat servert i Vinterhaven & Bibliotekbaren

Te må med

Som navnet antyder, får du også med valgfri te når du bestiller Afternoon Tea.
Vi har alt fra standard Earl Grey til til te med mer eksotiske smaker.

Se hele Afternoon Tea-utvalget.

Te med en sølvkanne i bakgrunnen, samt scones toppet med luftig krem og bær

Luksusvarianten

Ønsker du en ekstra flott Afternoon Tea-opplevelse, har du mulighet til å bestille champagne til. For et pristillegg får du et glass av luksuriøse «Geoffroy ´Expression` Brut» – en syrlig og frisk champagne med kremaktig skum.

Champagne helles i glass av servitør i Vinterhaven & Bibliotekbaren

Afternoon Tea fra 635 kr

Bestill bord