
Klassiske viner
Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse Geoffroy ´Expression` Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.
Godt fra grillen
Bærekraft i fokus
Personlige tilpasninger
Utsøkte råvarer i sesong
Innendørs parkering
Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise.
De spesielle anledningene
Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.
Smaken av Bristol Grill
I hjørnet forbi Vinterhaven og resepsjonen på Hotel Bristol, ligger en av Oslos eldste og mest ærverdige restauranter. Her venter verdens beste kjøtt og en drikkemeny med 67 forskjellige Champagner. Å spise middag på Bristol Grill er en opplevelse alle bør unne seg.
Toppkokkene liker å overraske gjestene med gastronomiske opplevelser utenom det vanlige.
– Vi bestemte oss tidlig for at kokkene selv skulle servere maten. Både fordi vi er ekspertene når det kommer til råvarene og maten vi lager, men også fordi vi er utrolig stolte av menyen. Vi ønsker også tettere kontakt med gjestene våre, sier kjøkkensjef Johan Love Laursen.



Robata-grill og eget mørningsskap
– Kjøttet vi serverer er hengemørnet og av ypperste kvalitet. Både Galicia- og Sashi-kjøttet er kåret til verdens beste kjøtt. Vi har også Waguy-kjøtt fra Amerika, Australia og Japan. Kjøkkenet er åpent og gjestene kan derfor se oss når vi fyrer opp Josper-grillen som er en kullfyrt grillovn fra Spania. Her har vi god kontroll på temperaturen og steker kjøttet nøyaktig slik gjestene ønsker, forteller kjøkkensjefen.
Det klassiske lokalet fra 1924 er nylig blitt totalrenovert, men de ærverdige detaljene er bevart. Her dekkes bordene med porselen og sølvbestikk. Bristol Grill er kjent for sin tradisjonelle julemat, men gjestene lar seg også begeistre av tastingmenyene.
Les mer: Hundre år med luksus på Bristol
– Våre kjøtt- og kaviartastinger er populære. Her kan gjester smake forskjell og sammenligne, samtidig som vi forteller om råvarene vi bruker og hvor de kommer fra. Disse menyene gir en merverdi i at det skapes en totalopplevelse med nye smaker og kunnskap, sier Johan Love Laursen.






27 kvalitetsvin på glass og egen sake-sommelier
Det er to sommelierer i restauranten som kan anbefale vin som passer til maten. Her kan du blant annet velge mellom 27 viner på glass av høy kvalitet. Vi kan også tilby en sake-sommelier for de som vil ha den japanske drikken til maten. Er du glad i gin kan vi tilby en egen ginbar med et stor utvalg av vintage gin. Ønsker du champagne kan du velge blant 67 forskjellige flasker, blant annet Ruinart - fra verdens eldste champagnehus.
Søte fristelser
Med en anerkjent konditori tilbyr Bristol Grill en dessertmeny som gir gjester den perfekte avslutning på et godt måltid.
– Vi skifter meny basert på sesong og de beste råvarene vi får inn. Blant våre mest populære desserter er hjemmelaget iskrem med karamell og Valrhona-sjokolade, og norske bringebær med ricotta mousse. Det er også mulig å kjøpe med seg Bristols signaturbrød med hjem. Vi har nemlig et eget bakeri, og baker alt selv av det vi serverer på menyen. Godt håndverk og gode råvarer er viktig for oss. Det er jo det vi er gode på og det er det vi er kjent for – kvalitet, god smak og førsteklasses service, sier hotelldirektør Lars Petter Mathisen.
Les mer om hvordan Maria og samboeren fant roen på hotell i egen by.