Bristol Grill

Bestill bord

Snacks

Kaviar Gastro Unika Osietra

30 gram
med rømme, gressløk og blinis

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk)
1 200 kr
Østers

Naturell eller med Bristols mignonette

(Inneholder: Bløtdyr, sulfitter)
3 stk - 160 kr / 6 stk - 290 kr
Krustade

Fylt med Pelle Janzo

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitter)
65 kr per stk
Milkbun

Med lagret smør

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
65 kr

Forretter

Lettgrillet tartar av okse

Med fermentert eple, grønn asparges og sennep servert på grillet beinmarg

(Inneholder: Hvete, egg, sennep, sulfitter)
295 kr
Grillet kamskjell

Med ristet blomkål, peaso smørsaus og bottarga

(Inneholder: Bygg, bløtdyr, fisk, melk, sulfitter)
295 kr

Hovedretter

Ribeye av NRF/Wagyu

Med tomatsalat, hjemmelagde estragonkrydret pommes frites og bearnaisesaus

(Inneholder: Egg, melk, sennep, sulfitter)
515 kr
Grillet piggvar

Med gulrot, bakt sjalottløk, potetpuré og velouté-saus

(Inneholder: Bløtdyr, fisk, melk, sulfitter)
515 kr
Andebryst fra Holtegård

Med norsk andelever, grønn asparges, sellerirot puré og Jus de rôti

(Inneholder: Melk, soya, sulfitter)
515 kr

Grillens smaksopplevelse Opplev fire nøye utvalgte serveringer fra vår ala carte-meny, med kjøtt fra vårt eget modningskap.

Første servering

Krustade fylt med Pelle Janzon
Inneholder: Hvete, Melk, Fisk, Egg, Sennep, Sulfitt

Milkbun med lagret smør
Inneholder: Hvete, Melk, Egg

Geoffroy Expression Champagne Brut, 15cl

Andre servering 

Grillet kamskjell med ristet blomkål, peaso smørsaus og bottarga
Inneholder: Bløtdyr, Melk, Sulfitt, Bygg, Fisk

Famille Picard 2007 Saint-Aubin 1er cru Charmois, 10cl

Tredje servering

Strip steak av NRF/Wagyu, tomatsalat,
hjemmelagde pommes frites med estragon og Bearnaisesaus
Inneholder: Melk, Egg, Sulfitt

Château Bel-Air Bordeaux 2017 Rouge Grand Vin, 15cl

Fjerde servering

Preservert rabarbra med rømmeis og marengs
Inneholder: Melk, Egg

Meny: 995 kr - Vinparing: 645 kr

Kjøttliste

Uten bein

- Ribeye Carnimex A5 Wagyu, Japan 150g - 620 kr

- Ribeye Sashi Prussian AAA, Poland 250g - 535 kr

- Ribeye Sashi Prussian Saiko, Poland 250g - 750 kr

- Strip steak Sashi Prussian AAA, Poland 250g - 535 kr

Med bein

Ca. 35 min tilberedningstid. 

Porterhouse Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 1100g - 2050 kr

Ribeye Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 700g - 1310 kr

Club Steak Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 400g - 750 kr 

T-bone Sashi Prussian Saiko, Poland 650g - 1580 kr 

Club Steak Sashi Prussian Saiko, Poland 350g - 840 kr

Sideretter

Pommes fries

med estragon

89 kr
Grønnsalat
(Inneholder: Sennep, sulfitter)
85 kr
Tomatsalat med ramsløk
(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
95 kr
Potetpuré

Med løpstikke

(Inneholder: Melk)
75 kr
Grillet gulrot

Med bygg

(Inneholder: Melk, soya, sulfitter)
95 kr
Grillet asparges

Med hasselnøtter og Holtefjell ost 

(Inneholder: Hasselnøtter, melk, sulfitter)
125 kr

Saus

Béarnaisesaus på brunet smør
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65 kr
Chimichurri
(Inneholder: Sulfitter)
65 kr
Peppersaus med fermentert pepper
(Inneholder: Hvete, fisk, melk, selleri, sennep, sulfitter)
65 kr
Pisket sort trøffel smør
(Inneholder: Melk)
65 kr

Dessert / ost

Lun sjokoladekake

Med brunet smør is og røkt karamell

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
185 kr
Preservert rabarbra

Med rømmeis og marengs

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
175 kr
Ostetallerken

med sesongens kompott og grillet brød

(Inneholder: Hvete, melk, sulfitter)
295 kr

Klassiske viner

Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse Geoffroy ´Expression` Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Godt fra grillen

Hos oss står kullgrillen i fokus, og vi serverer grillede elementer i hver rett. Vi liker å leke oss litt med grillkonseptet – uten at det går utover den klassiske rammen rundt måltidet.

Bærekraft i fokus

Hotel Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn. I restauranten bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi bruker alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille.

Personlige tilpasninger

Vi strekker oss langt for å tilpasse måltidet etter dine behov, enten det dreier seg om spesialdietter eller allergier. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

Utsøkte råvarer i sesong

Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Innendørs parkering

Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise. 

De spesielle anledningene

Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.

Bord og stoler hos Bristol Grill.
Kamskjell og smør godgjør seg glødende kullbiter
Bord dekt klart for gjester
Stort kjøttstykke løftes ut av grillen
Bord med hvit duk dekket for to i Bristol  Grill