Bristol Grill

Bestill bord

Caviar

Kaviar og Løyrom

med Grey Goose Vodka 

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, sulfitter)
395 kr
Rossini Black Label 50 gram
845 kr
Royal Kaluga Huso Hybrid 500 gram
13 000 kr

Småretter

Grillede pimiento de padrón

med piment d’espellete og soya

(Inneholder: Hvete, soya)
135 kr
Kongekrabbehale

toppet med pepperglace og lime

(Inneholder: Hvete, skalldyr, soya, sulfitter)
145 kr
Melkebrød stekt i hvitløkssmør

toppet med lagret Pecorino ost 

(Inneholder: Hvete, melk)
125 kr

Forretter

Lett grillet og gravet kveite

med sitrus- ingefæremulsjon og sprø hvitløk

(Inneholder: Hvete, fisk, skalldyr, sulfitter)
235 kr
Hvite asparges fra Pfalz

med morkler, løk, fritert gjær og smørsaus med Juravin

(Inneholder: Melk, sulfitter)
255 kr
Tartar

serveres på grillet beinmarg med fermentert eple, steinsopp og brunet smør

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
295 kr

Hovedretter

Posjert egg

med cavatelli, vår grønt, buljong på sopp og lagret Pecorino og salvie

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
345 kr
Kullgrillet villpiggvar fra Smögen

med potetragu, blåskjell, grønne erter, løk og løpstikke

(Inneholder: Fisk, melk, skalldyr, sulfitter)
525 kr
Steak au Poivre

Pepperbiff 250 gram av ytrefilet med sprø potet, blågrå østerssopp, parmesan og grønnpeppersaus

(Inneholder: Egg, fisk, melk, sennep, sulfitter)
625 kr

Tørrmodnet kjøtt

Dry age kjøtt fra våre modningskap

Vi har også en kjøttliste på stedet som endres daglig. Det er kjøtt i forskjellige stykkdetaljer, opprinnelse og raser.

Vi veileder deg til å finne den rette smaken eller dele forskjellige ved bordet.

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)

Sideretter

Sprø potet
(Inneholder: Melk)
85 kr
Sprø trøffel potet
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
170 kr
Grillede grønne asparges

med hasselnøtter og lagret Pecorino

(Inneholder: Hasselnøtter, melk)
105 kr
Grillet spisskål

med panchetta smør

(Inneholder: Melk, sulfitter)
95 kr
Tomatsalat

med bakt løk og ramsløk emulsjon

(Inneholder: Egg, sulfitter)
105 kr
Grønnsalat

med sitrus vinaigrette

(Inneholder: Sulfitter)
74 kr
Blågrå østerssopp

topper med trøffel emulsjon og Pecorino

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
85 kr

Saus

Béarnaisesaus
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65 kr
Grønnpeppersaus
(Inneholder: Melk, selleri, sulfitter)
65 kr
Rødvinssaus
(Inneholder: Selleri, sulfitter)
65 kr
Chimichurri
(Inneholder: Sulfitter)
65 kr

Dessert

Baba Au Rhum

med lettpisket fløte fra Valmsnes gård

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
205 kr
Sjokoladedrøm

servert med marengs og jordbær is

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
195 kr
Høvding Sverre XO

servert med rabarbra og valnøtter

(Inneholder: Valnøtter, melk, sulfitter)
235 kr

Klassiske viner

Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse Geoffroy ´Expression` Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Godt fra grillen

Hos oss står kullgrillen i fokus, og vi serverer grillede elementer i hver rett. Vi liker å leke oss litt med grillkonseptet – uten at det går utover den klassiske rammen rundt måltidet.

Bærekraft i fokus

Hotel Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn. I restauranten bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi bruker alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille.

Personlige tilpasninger

Vi strekker oss langt for å tilpasse måltidet etter dine behov, enten det dreier seg om spesialdietter eller allergier. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

Utsøkte råvarer i sesong

Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Innendørs parkering

Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise. 

De spesielle anledningene

Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.

Historisk belysning og lokale med sjel
Benk med vinflasker i vinkjøler
Kamskjell og smør godgjør seg glødende kullbiter
Bord dekt klart for gjester
Stort kjøttstykke løftes ut av grillen
Bord med hvit duk dekket for to i Bristol  Grill