Julemeny
Gjelder fra 11. november - 24. desember

Forretter

Rakfisk fra Leira i Valdres

Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
295 kr
Rørt tartar

Servert med fermentert eple, Kampot pepper, sopp emulsjon, karse og grillet brød

(Inneholder: Hvete, egg, sennep, sulfitter)
295 kr
Betesalat med kjernemelk

Servert med med pepperrot, dill og solsikkekjerner

(Inneholder: Melk, sulfitter)
265 kr

Hovedretter

Kremet korn med gresskar

Servert med sort trøffel, syltet skogsopp og lagret holtefjell ost

(Inneholder: Bygg, melk, sulfitter)
405 kr
Grillet vill piggvar fra Smøgen

Servert med bakte vintergrønnsaker, fennikel, veloutèsaus med Vin Jaune og brunet smør med små potet

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
615 kr

Tradisjonell julemat

Lutefisk fra brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep)
735 kr
Pinnekjøtt fra Per’s kjøkken i Sandefjord

Serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Melk, sennep)
735 kr
Hotel Bristols Tradisjonelle juletallerken siden 1924

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
735 kr
Rakfisk fra Leira i Valdres

Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse, flatbrød og Gulløyepoteter

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
585 kr

Tørrmodnet kjøtt Vi har også en kjøttliste på stedet som endres daglig. Det er kjøtt i forskjellige stykkdetaljer, opprinnelse og raser. Vi veileder deg til å finne den rette smaken eller dele forskjellige ved bordet.

Sideretter

Pommes fries med estragonsalt
85 kr
Grønnsalat med grillet sitron vinaigrette
(Inneholder: Sennep)
85 kr
Tomatsalat med løk og ferske urter
(Inneholder: Sennep)
105 kr
Gratinert blomkål med sort trøffel
(Inneholder: Hvete, melk)
145 kr

Saus

Bearnaisesaus på brunet smør
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
75 kr
Chimichurri
(Inneholder: Sulfitter)
65 kr
Peppersaus
(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep, sulfitter)
75 kr
Soppemulsjon
(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
45 kr

Ost og dessert

Vellagret västerbotten ost

Serveres med med kompott og knekkebrød

(Inneholder: Havre, melk, sulfitter)
285 kr
Stilton

Serveres med krydderkake og portvinsgløgg gastric

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
285 kr
Baba Au Rhum

Serveres med med lettpisket fløte fra Valmsnes gård

(Inneholder: Hvete, melk, sulfitter)
245 kr
Klassisk Karamellpudding

Serveres med med solbær og karamellsaus

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
205 kr
Multekrem «Wildenvey»

Serveres med med krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)
195 kr
Terte fylt med hvit sjokoladekrem

Serveres med yuzu curd, ristet hvit sjokolade og hylleblomst granite

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
225 kr