Meny
2022

Forett

Oksetartar

Blandes ved bordet. Servert med steinsopp, fermentert eple og sprø brødsmuler.

Tillegg: Ocietra caviar fra Gastro Unika 225,-/10g

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
195 kr
Terrin av norsk andelever fra Holte gård

Appelsin, oksalis og smørstekt fennikelbrød

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
195 kr
Grillet kamskjell fra Hitra

Østers og blåskjell rullet i syltet agurk samt luftig saus av yuzu

(Inneholder: Bløtdyr, egg, melk, sulfitter)
205 kr
Ocietra caviar fra Gastro Unika

50 gram caviar med klassisk tilbehør og smørstekt brioche

(Inneholder: Hvete, fisk, melk)
1250 kr

Hovedrett

Steak au Poivre

Cognac flambert okse-tournedos serveres med frisk salat, pommes frites og peppersaus av Madagaskar pepper

(Inneholder: Melk, sennep, sulfitter)
495 kr
Kull grillet Piggvar

Syltet løk med hylleblomst, potet gnocci toppet med saus tilsmakt med syltet sitron og Kalix löjrom

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, sulfitter)
425 kr
Kull grillet skaldyr fra fiskemarkedet

(min 500gr)
Serveres med pisket smør tilsmakt med grillet sitron, grillet og marinert hjertesalat toppet med estragon emulsjon og grillet surdeigsbrød

(Inneholder: Hvete, egg, melk, skalldyr, sulfitter)
dagens pris
Dry age kjøtt fra vårt modning skap

Coeur de boeuf tomat med røkt skjørost, sprø rosett-kål og estragon emulsjon Hjertesalat og bakt løk med sitrus vinaigrette og parmesan Pommes frites med hvitløk og urtesalt Sauce Bearnaise lagd på brunet smør. (Se separat meny)

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)

Ost

Epoisses de Bourgogne AOP

Serveres varm med trøffel, honning og grillet surdeigsbrød

(Inneholder: Hvete, melk, sulfitter)
215 kr

Dessert

Pochert pære

Fløterand med hvit sjokolade og bjørnebær sorbet

(Inneholder: Melk, sulfitter)
175 kr
Sjokolade terte

Salt karamell, banan, mørk sjokolade Namelaka

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
185 kr