
Forrett
Servert med steinsopp, fermentert eple og sprø brødsmuler (røres ved bordet)
Stekt Guanciale og hasselnøtter med Hollandaise au Jura
Kalix Løyrom, syltede skjell og saus på fermentert hvit asparges
Islandsk Wasabi servert med Rabarbra juice og hylleblomst
30 gram caviar med klassisk tilbehør og smørstekt brioche
Hovedrett
Flambert okse-tournedos serveres med Madagascar-peppersaus. Bakt sopp fra Spydeberg, sprø pommes Anna toppet med sort trøffel
Grønlands reker, agurk, grønne erter og kylling Veloute med ramsløk
Bakte små grønnsaker, skjåk gryn og en saus på mørk grønnsaks buljong med lagret Valdresost
Tørrmodnet kjøtt
- Entrecôte | Ribeye, 300g
Sashi, Prussian Black, Polen 540 kr
Rubia Gallega Discarlux, Galicia, Spania 600 kr
- Ytrefilet | Sirloin, 300g
Sashi, Prussian Black, Polen 540 kr
Rubia Gallega Discarlux, Galicia, Spania 600 kr
- På bein | On the bone
Sashi Clubsteak, Freygaard, Finland 350g / 550g - 420kr / 660kr
Sashi Côte de Boeuf, Freygaard, Finland 750g / 950g - 900kr / 1140kr
Sashi Prussian Black, Cowboy steak, Polen 750g / 950g - 420kr / 660kr
Sashi Prussian Black, Côte de Boeuf, Polen 750g / 950g - 900kr / 1140kr
Alt vårt kjøtt serveres med tomatsalat med løk, sprø pommes Anna toppet med sort trøffel og klassisk bearnaise laget på brunet smør
Ost
Serveres med grillet fruktbrød og marmelade
Dessert
Lettpisket krem av fløte fra Valmsnes gård
Hvitsjokolade brownie, jordbær sorbet
Sjokolade og Baileys