Småretter
med ndujasmør
med Kalix løyrom, rømme og dill
med boquerones, sitronaioli og revet lagret geitosta
Forretter
med fermentert eple, steinsopp og brunet smør
med røkt Skjørost, Ras el hanout og ristede gresskarkjerner
med ponzu, knutekål og koriander
med Kalix løyrom, lagret ost og urter
Tørrmodnet kjøtt
- Entrecôte | Ribeye, 300g
Sashi, Prussian Black, Polen - 550 kr
Rubia Gallega Discarlux, Galicia, Spania - 610 kr
- Ytrefilet | Sirloin, 300g
Sashi, Prussian Black, Polen - 550 kr
Rubia Gallega Discarlux, Galicia, Spania - 610 kr
- På bein | On the bone, 350g til 950g
Sashi Clubsteak, Freygaard, Finland 350g/550g - 430 kr / 670 kr
Sashi Côte de Boeuf, Freygaard, Finland 750g/950 - 910 kr / 1145 kr
Sashi Prussian Black, Cowboy steak, Polen 750g/950g - 910 kr / 1145 kr
Sashi Prussian Black, Côte de Boeuf, Polen 750g/950g - 910 kr / 1145 kr
Alt vårt kjøtt serveres med sprø potet toppet med parmesan, tomatsalat med grønnkålsmajones og klassisk bearnaisesaus på brunet smør
Hovedretter
med vinterepler, kremet potet med estragon og smørsaus med Juravin
Sashi ytrefilet 300 gram med grønnpeppersaus og sprø potet toppet med parmesan
med shiitakesopp, sprø potet, sort trøffel og parmesan
Dessert
med tindved og kryddersmuler
med lettpisket fløte fra Valmsnes gård
med karamell og surdeigs iskrem