Caviar
med Grey Goose Vodka
Småretter
med piment d’espellete og soya
toppet med pepperglace og lime
toppet med lagret Pecorino ost
Forretter
med sitrus- ingefæremulsjon og sprø hvitløk
med morkler, løk, fritert gjær og smørsaus med Juravin
serveres på grillet beinmarg med fermentert eple, steinsopp og brunet smør
Hovedretter
med cavatelli, vår grønt, buljong på sopp og lagret Pecorino og salvie
med potetragu, blåskjell, grønne erter, løk og løpstikke
Pepperbiff 250 gram av ytrefilet med sprø potet, blågrå østerssopp, parmesan og grønnpeppersaus
Tørrmodnet kjøtt
Vi har også en kjøttliste på stedet som endres daglig. Det er kjøtt i forskjellige stykkdetaljer, opprinnelse og raser.
Vi veileder deg til å finne den rette smaken eller dele forskjellige ved bordet.
Sideretter
med hasselnøtter og lagret Pecorino
med panchetta smør
med bakt løk og ramsløk emulsjon
med sitrus vinaigrette
topper med trøffel emulsjon og Pecorino
Saus
Dessert
med lettpisket fløte fra Valmsnes gård
servert med marengs og jordbær is
servert med rabarbra og valnøtter