
Snacks
30 gram
med rømme, gressløk og blinis
Naturell eller med Bristols mignonette
Fylt med Pelle Janzon
Med friske urter og lagret smør
Forretter
Med fermentert eple, preservert kantarell og sennep servert på grillet beinmarg
Med pepperrot og stikkelsbær consummé
sammen med mandelmelk og kjørvel
Hovedretter
Med tomatsalat, poteter med estragon og bearnaisesaus
Med grønne erter, urtesalat potetpuré og Sherry verde saus
Serveres med stekte kantareller, gulrot og kantarellsaus
Grillens smaksopplevelse Opplev fire nøye utvalgte serveringer fra vår ala carte-meny, med kjøtt fra vårt eget modningsskap.
Første servering
Krustade fylt med Pelle Janzon
Inneholder: Hvete, Melk, Fisk, Egg, Sennep, Sulfitt
Potetbrød med friske urter og lagret smør fra Valmsnes Gård
Inneholder: Hvete, Rug, Melk
Andre servering
Taskekrabbe med pepperrot og stikkelsbær consummé
Inneholder: Skalldyr, Melk, Egg, Sennep
Tredje servering
Dagens kjøttstykke, tomatsalat, fries med estragon og bearnaisesaus
Inneholder: Melk, Egg, Sulfitt
Fjerde servering
Bringebær med hvit sjokolade, bringebær sorbet og sabayonne
Inneholder: Melk, Egg, Sulfitt, Hvete
Meny: 1 095 kr - Vinparing: 645 kr
Kjøttliste
Uten bein
- Ribeye Carnimex A5 Wagyu, Japan 150g - 620 kr
- Ribeye Sashi Prussian AAA, Poland 250g - 535 kr
- Ribeye Sashi Prussian Saiko, Poland 250g - 750 kr
- Strip steak Sashi Prussian AAA, Poland 250g - 535 kr
Med bein
Ca. 35 min tilberedningstid.
Porterhouse Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 1100g - 2050 kr
Ribeye Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 700g - 1310 kr
Club Steak Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 400g - 750 kr
T-bone Sashi Prussian Saiko, Poland 650g - 1580 kr
Club Steak Sashi Prussian Saiko, Poland 350g - 840 kr
Sideretter
Med løpstikke
Med bygg
Saus
Dessert / ost
Med brunet smør is og røkt karamell
Med bringebærsorbet og sabayonne
med sesongens kompott og grillet brød