Snacks
30 gram
Med klassisk tilbehør
med sitrus og champagne
med eple- og østers sabayon
med Kalix løyrom, kremost og sitron
med melon og sherrysirup
med lagret smør
Forretter
med fermentet eple, steinsopp og syltet sennep
med røkt kjernemelk og chili
med røkt rømme, hvit asparges og dill
med valnøtter, grønnsalat og peaso smøremulsjon1
Deling
Et utvalg av kjøtt fra vår tørrmodningsskap med tilbehør.
4 serveringer, alt serveres som sharing retter.
med potetpuré og høstens frikassé
Hovedretter
med kål, grillet purre, potetpuré og piggvar velouté
med grillet hjertesalat, Västerbottenost og betesaus
med gulrot, grillet potet og brunet kyllingsjy
Tørrmodnet kjøtt Vi har også en kjøttliste på stedet som endres daglig. Det er kjøtt i forskjellige stykkdetaljer, opprinnelse og raser. Vi veileder deg til å finne den rette smaken eller dele forskjellige ved bordet.
Sideretter
med estragon
gazpacho vinaigrette
med rosmarin
3 gram
Saus
Dessert / ost
med røkt toffee og baconiskrem
med lettpisket fløte fra Valmsnes gård
med karamellisert eple og grillet epleiskrem
med sesongens syltetøy og grillet brød