Snacks
30 gram
med rømme, gressløk og blinis
Naturell eller med Bristols mignonette
Fylt med Pelle Janzon
Med lagret smør
Forretter
Med fermentert eple, grønn asparges og sennep servert på grillet beinmarg
Med ristet blomkål, peaso smørsaus og bottarga
Hovedretter
Med tomatsalat, poteter med estragon og bearnaisesaus
Med gulrot, bakt sjalottløk, potetpuré og velouté-saus
Med norsk andelever, grønn asparges, sellerirot puré og Jus de rôti
Grillens smaksopplevelse Opplev fire nøye utvalgte serveringer fra vår ala carte-meny, med kjøtt fra vårt eget modningsskap.
Første servering
Krustade fylt med Pelle Janzon
Inneholder: Hvete, Melk, Fisk, Egg, Sennep, Sulfitt
Milkbun med lagret smør
Inneholder: Hvete, Melk, Egg
Geoffroy Expression Champagne Brut, 12.5cl
Andre servering
Grillet kamskjell med ristet blomkål, peaso smørsaus og bottarga
Inneholder: Bløtdyr, Melk, Sulfitt, Bygg, Fisk
Famille Picard 2007 Saint-Aubin 1er cru Charmois, 10cl
Tredje servering
Dagens kjøttstykke, tomatsalat, poteter med estragon og Bearnaisesaus
Inneholder: Melk, Egg, Sulfitt
Château Bel-Air Bordeaux 2017 Rouge Grand Vin, 15cl
Fjerde servering
Preservert rabarbra med rømmeis og marengs
Inneholder: Melk, Egg
Coffele Le Sponde Recioto di Soave, 6cl
Meny: 995 kr - Vinparing: 645 kr
Kjøttliste
Uten bein
- Ribeye Carnimex A5 Wagyu, Japan 150g - 620 kr
- Ribeye Sashi Prussian AAA, Poland 250g - 535 kr
- Ribeye Sashi Prussian Saiko, Poland 250g - 750 kr
- Strip steak Sashi Prussian AAA, Poland 250g - 535 kr
Med bein
Ca. 35 min tilberedningstid.
Porterhouse Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 1100g - 2050 kr
Ribeye Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 700g - 1310 kr
Club Steak Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 400g - 750 kr
T-bone Sashi Prussian Saiko, Poland 650g - 1580 kr
Club Steak Sashi Prussian Saiko, Poland 350g - 840 kr
Sideretter
Med løpstikke
Med bygg
Med hasselnøtter og Holtefjell ost
Saus
Dessert / ost
Med brunet smør is og røkt karamell
Med rømmeis og marengs
med sesongens kompott og grillet brød