Snacks

Kaviar Gastro Unika Osietra

30 gram
med rømme, gressløk og blinis

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk)
1 200 kr
Østers

Naturell eller med Bristols mignonette

(Inneholder: Bløtdyr, sulfitter)
3 stk - 160 kr / 6 stk - 290 kr
Krustade

Fylt med Pelle Janzon

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitter)
65 kr per stk
Milkbun

Med lagret smør

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
65 kr

Forretter

Lettgrillet tartar av okse

Med fermentert eple, grønn asparges og sennep servert på grillet beinmarg

(Inneholder: Hvete, egg, sennep, sulfitter)
295 kr
Grillet kamskjell

Med ristet blomkål, peaso smørsaus og bottarga

(Inneholder: Bygg, bløtdyr, fisk, melk, sulfitter)
295 kr

Hovedretter

Dagens kjøttstykke

Med tomatsalat, poteter med estragon og bearnaisesaus

(Inneholder: Egg, melk, sennep, sulfitter)
515 kr
Grillet piggvar

Med gulrot, bakt sjalottløk, potetpuré og velouté-saus

(Inneholder: Bløtdyr, fisk, melk, sulfitter)
515 kr
Andebryst fra Holtegård

Med norsk andelever, grønn asparges, sellerirot puré og Jus de rôti

(Inneholder: Melk, soya, sulfitter)
515 kr

Grillens smaksopplevelse Opplev fire nøye utvalgte serveringer fra vår ala carte-meny, med kjøtt fra vårt eget modningsskap.

Første servering

Krustade fylt med Pelle Janzon
Inneholder: Hvete, Melk, Fisk, Egg, Sennep, Sulfitt

Milkbun med lagret smør
Inneholder: Hvete, Melk, Egg

Geoffroy Expression Champagne Brut, 12.5cl

Andre servering 

Grillet kamskjell med ristet blomkål, peaso smørsaus og bottarga
Inneholder: Bløtdyr, Melk, Sulfitt, Bygg, Fisk

Famille Picard 2007 Saint-Aubin 1er cru Charmois, 10cl

Tredje servering

Dagens kjøttstykke, tomatsalat, poteter med estragon og Bearnaisesaus
Inneholder: Melk, Egg, Sulfitt

Château Bel-Air Bordeaux 2017 Rouge Grand Vin, 15cl

Fjerde servering

Preservert rabarbra med rømmeis og marengs
Inneholder: Melk, Egg

Coffele Le Sponde Recioto di Soave, 6cl

Meny: 995 kr - Vinparing: 645 kr

Kjøttliste

Uten bein

- Ribeye Carnimex A5 Wagyu, Japan 150g - 620 kr

- Ribeye Sashi Prussian AAA, Poland 250g - 535 kr

- Ribeye Sashi Prussian Saiko, Poland 250g - 750 kr

- Strip steak Sashi Prussian AAA, Poland 250g - 535 kr

Med bein

Ca. 35 min tilberedningstid. 

Porterhouse Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 1100g - 2050 kr

Ribeye Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 700g - 1310 kr

Club Steak Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 400g - 750 kr 

T-bone Sashi Prussian Saiko, Poland 650g - 1580 kr 

Club Steak Sashi Prussian Saiko, Poland 350g - 840 kr

Sideretter

Poteter med estragon
89 kr
Grønnsalat
(Inneholder: Sennep, sulfitter)
85 kr
Tomatsalat med ramsløk
(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
95 kr
Potetpuré

Med løpstikke

(Inneholder: Melk)
75 kr
Grillet gulrot

Med bygg

(Inneholder: Melk, soya, sulfitter)
95 kr
Grillet asparges

Med hasselnøtter og Holtefjell ost 

(Inneholder: Hasselnøtter, melk, sulfitter)
125 kr

Saus

Béarnaisesaus på brunet smør
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65 kr
Chimichurri
(Inneholder: Sulfitter)
65 kr
Peppersaus med fermentert pepper
(Inneholder: Hvete, fisk, melk, selleri, sennep, sulfitter)
65 kr
Pisket sort trøffel smør
(Inneholder: Melk)
65 kr

Dessert / ost

Lun sjokoladekake

Med brunet smør is og røkt karamell

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
185 kr
Preservert rabarbra

Med rømmeis og marengs

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
175 kr
Ostetallerken

med sesongens kompott og grillet brød

(Inneholder: Hvete, melk, sulfitter)
295 kr