Forretter
Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød
Servert med fermentert eple, brunet smør og marg
Hovedretter
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Servert med epler, Chantenay-gulrot, smørsaus med sider og småpoteter med parmesan
Servert med sprø potet, tomater og grønnpeppersaus
Dessert
Serveres med solbær og karamellsaus
Serveres med krumkake og rørte multer
Serveres med med lettpisket fløte fra Valmsnes gård
Allergier vi må ha tre dager før avtalt oppmøtetid. Endelig antall må bekreftes senest dagen før innen klokken 12.00. Det er det antallet som sist ble bekreftet regningen vil bli belastet for.