Forretter
Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød
Servert med fermentert eple, Kampot pepper, sopp emulsjon, karse og grillet brød
Hovedretter
Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter
Serveres to ganger
Servert med bakte vintergrønnsaker, fennikel, veloutèsaus med Vin Jaune og brunet smør med små potet
Servert med tomater, grønnpeppersaus og sprø potet
Dessert
Serveres med med lettpisket fløte fra Valmsnes gård
Serveres med med solbær og karamellsaus
Serveres med med krumkake og rørte multer
Allergier vi må ha tre dager før avtalt oppmøtetid. Endelig antall må bekreftes senest dagen før innen klokken 12.00. Det er det antallet som sist ble bekreftet regningen vil bli belastet for.