Meny
Gjelder 11. november - 24. desember 2024

Forretter

Rakfisk fra Leira i Valdres

Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
295 kr
Rørt tartar

Servert med fermentert eple, Kampot pepper, sopp emulsjon, karse og grillet brød

(Inneholder: Hvete, egg, sennep, sulfitter)
295 kr

Hovedretter

Lutefisk fra brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep)
735 kr
Pinnekjøtt fra Per’s kjøkken i Sandefjord

Serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Melk, sennep)
735 kr
Hotel Bristols Tradisjonelle juletallerken siden 1924

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
735 kr
Grillet vill piggvar fra Smøgen

Servert med bakte vintergrønnsaker, fennikel, veloutèsaus med Vin Jaune og brunet smør med små potet

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
615 kr
Pepperbiff 250 gram

Servert med tomater, grønnpeppersaus og sprø potet

(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep, sulfitter)
705 kr

Dessert

Baba Au Rhum

Serveres med med lettpisket fløte fra Valmsnes gård

(Inneholder: Hvete, melk, sulfitter)
245 kr
Klassisk Karamellpudding

Serveres med med solbær og karamellsaus

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
205 kr
Multekrem «Wildenvey»

Serveres med med krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)
195 kr

Allergier vi må ha tre dager før avtalt oppmøtetid. Endelig antall må bekreftes senest dagen før innen klokken 12.00. Det er det antallet som sist ble bekreftet regningen vil bli belastet for.