Selskapsmeny for jul
Gjelder fra 6. november - 24. desember

Forretter

Rakfisk fra Leira i Valdres

Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
275 kr
Rørt tartar av okse

Servert med fermentert eple, brunet smør og marg

(Inneholder: Egg, melk, sennep)
295 kr

Hovedretter

Hotel Bristols Tradisjonelle juletallerken siden 1924

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
695 kr
Pinnekjøtt fra Per’s kjøkken i Sandefjord

Serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Melk, sennep)
695 kr
Lutefisk fra brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Havre, fisk, melk, sennep)
695 kr
Grillet vill piggvar fra Smøgen

Servert med epler, Chantenay-gulrot, smørsaus med sider og småpoteter med parmesan

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
565 kr
Pepperbiff 250 gram av ytrefilet

Servert med sprø potet, tomater og grønnpeppersaus

(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
665 kr

Dessert

Klassisk karamellpudding

Serveres med solbær og karamellsaus

(Inneholder: Egg, melk)
205
Multekrem “Wildenvey”

Serveres med krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)
195 kr
Baba Au Rhum

Serveres med med lettpisket fløte fra Valmsnes gård

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
225 kr

Allergier vi må ha tre dager før avtalt oppmøtetid. Endelig antall må bekreftes senest dagen før innen klokken 12.00. Det er det antallet som sist ble bekreftet regningen vil bli belastet for.