Første servering Velg mellom

Rakfisk fra Leira i Valdres på tradisjonelt vis

med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
305 kr
Grillet rødbete

med Nýr, syltet fennikel, pepperrot og rug

(Inneholder: Hvete, rug, melk, sulfitter)
275 kr

Andre servering Velg mellom

Lutefisk fra Brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

med ertepuré, bacon, poteter og béchamelsaus

Ønsker du baconfett gi beskjed til servitør.

(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep)
735 kr
Pinnekjøtt fra Pers kjøkken i Sandefjord

med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløye-poteter

(Inneholder: Melk, sennep)
735 kr
Hotel Bristols tradisjonelle juletallerken siden 1924

med ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og gulløyepoteter

(andre gangs servering 195 kr)

 

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
735 kr

Tredje servering Velg mellom

Klassisk karamellpudding

med vaniljechantilly og karamellsaus

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
195 kr
Multekrem "Wildenvey"

med krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)
195 kr