
Første servering Velg mellom
Rakfisk fra Leira i Valdres på tradisjonelt vis
med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød
(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
305 kr
Grillet rødbete
med Nýr, syltet fennikel, pepperrot og rug
(Inneholder: Hvete, rug, melk, sulfitter)
275 kr
Andre servering Velg mellom
Lutefisk fra Brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten
med ertepuré, bacon, poteter og béchamelsaus
Ønsker du baconfett gi beskjed til servitør.
(Inneholder: Hvete, fisk, melk, sennep)
735 kr
Pinnekjøtt fra Pers kjøkken i Sandefjord
med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløye-poteter
(Inneholder: Melk, sennep)
735 kr
Hotel Bristols tradisjonelle juletallerken siden 1924
med ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og gulløyepoteter
(andre gangs servering 195 kr)
(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
735 kr
Tredje servering Velg mellom
Klassisk karamellpudding
med vaniljechantilly og karamellsaus
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
195 kr
Multekrem "Wildenvey"
med krumkake og rørte multer
(Inneholder: Hvete, melk)
195 kr