Afternoon Tea & overnatting

Sjekk inn og nyt Afternoon Tea i de historiske omgivelsene i Vinterhaven & Bibliotekbaren. Saftige scones med krem ​​og hjemmelaget syltetøy, herlige bakverk, et utvalg av våre fineste teer og en god natts søvn venter på deg.

Fra 1 920 kr

Saftige scones med krem og hjemmelaget syltetøy servert på fat

Jubileumspakke

Få den totale Bristol-opplevelsen med vår 100-års jubileumspakke. Her venter alle våre perler på rekke og rad; Champagne og konditorens fristelser på rommet, Afternoon Tea og en smakfull middag i Bristol Grill.

Champagne helles i glass servert i Vinterhaven og Bibliotekbaren

Søndagsluksus

Hold søndagen hellig og legg til en god dose luksus, så har du oppskriften på en god start på den kommende uken. Med denne eksklusive søndagpakken sørger vi for at du lader opp batteriene, og vender uthvilt tilbake til hverdagen. 

Fra 1 945 kr

Morgenkåpe med Hotel Bristol sin logo på

Romantisk pakke

Nyt et romantisk opphold med champagne ved ankomst, treretters middag i Bristol Grill, en god natts søvn i våre elegante dobbeltrom og en herlig frokost neste morgen.

Fra 3 660 kr

Åpen dør til balkong på et rom på Hotel Bristol. Foran balkongdøren henger en hvit, lett gardin, samt en tykkere gardin foran

Nyttårsfeiring & overnatting

Unn deg en stemningsfull og feststemt nyttårsfeiring i vår restaurant Bristol Grill. Avslutt kvelden med en god natts søvn i ett av våre elegante dobbeltrom, og nyt en herlig frokost neste morgen.

Fra 3 195 kr

Dekket bord for to i Bristol Grill