Barn som smiler på hotellrom

Familietilbudet gjelder connecting room,
du får rom nummer to for kun 995 kr pr natt.

For mer informasjon og bestilling, kontakt oss på e-post: .

På Hotel Bristol venter hverdagsluksus for både store og små. Hotellet har en flott og historisk atmosfære, samtidig som det er høyt under taket. Dette er derfor et perfekt valg for dem som ønsker en hyggelig oase på Oslo-tur – enten du drar med barn eller barnebarn.

Er dere en familie på tur anbefaler vi å booke våre romslige connecting rooms, som deles med en åpen dør i mellom. Da får dere mulighet til å bo samlet og med ekstra god plass til hele familien – og får rom nummer to til rimeligere pris.

Pannekaker til frokost og verdens beste kakao

Dere har kanskje hørt rykter om Bristols varme sjokolade? Flere ganger har kakaoen som serveres i flotte Vinterhaven blitt kåret til Oslos beste, og den er en favoritt hos både store og små. Den lages på ekte, belgisk sjokolade og serveres selvfølgelig med en god klatt krem.

På rommet har dere gratis internett og gode senger med ekstra fluffy dyner og puter. (Og små krabater får selvfølgelig lov til å hoppe i sengen!) Med connecting rooms er det også mulighet for de voksne å lukke døren og trekke seg tilbake til eget rom når barna sover søtt.

Inkludert i prisen er selvfølgelig en god frokost enten i restauranten eller levert på rommet, der blant annet nystekte pannekaker, smoothies og egg og bacon er favoritter hos de minste. Og kanskje er det litt ekstra stas for barn eller barnebarn å få bli med på den erkebritiske tradisjonen Afternoon Tea?


Opplev Oslo

Hovedstaden byr dessuten på flust av morsomme aktiviteter og spennende severdigheter for både store og små.

Hva med å svinge dere i zipline i Holmenkollen, spise mat fra alle verdenshjørner hos Oslo Street Food eller se en storslagen musikal? Eller kanskje dere vil vinke til Kongen på Slottet, ta ferge ut til øyene, hilse på øgler og skilpadder i Oslo Reptilpark eller lære noe nytt på Teknisk Museum?

Sjekker dere inn på Hotel Bristol, som ligger sentralt i sidegaten til Karl Johan, har dere det meste i umiddelbar nærhet. Det er også kun seks minutter å gå til både togstasjon og T-banen på Nationaltheatret, mens bussen og trikken går nærmest rett utenfor døren.

Pakkens detaljer

Overnatting

Våre romslige connecting rooms, som deles med en åpen dør i mellom. Da får dere mulighet til å bo samlet og med ekstra god plass til hele familien.

Treningsrom

Uavhengig av hvilken tid på døgnet du foretrekker å trene, holder vi treningsrommet åpent for deg.

Smakfull frokost

Komponer drømmefrokosten og nyt alt fra sprøstekt bacon og pannekaker til müsli og salater fra vår innbydende frokostbuffé.

Betingelser

  • Tilbudet er gyldig alle dager hele året og gjelder for to voksne og to barn opp til 17 år
  • Begrenset antall rom tilgjengelig
  • Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller gavekort
  • Tilbudet kan ikke bookes online
  • Gratis om- og avbestilling frem til kl. 16.00 lokal tid ankomstdagen

For mer informasjon og bestilling, kontakt oss på e-post

Hotel Bristol superior room
Pannekaker med kaviar, glass melk og kaffe
Kopp med kakao og krem
Hotel Bristol Afternoon Tea
Hotel Bristol Consierge
Hotel Bristol Parkering