Private middager

Når du leier et av våre vakre selskapslokaler, får dere nyte maten og selskapet i fred og ro. Den klassiske og herskapelige innredningen og de fantastiske rettene fra en av våre selskapsmenyer setter stemningen for en minneverdig kveld.

Langbord oppdekket med hvite duker, lysestaker, blomsteroppsatser. I bakgrunnen står et piano og et gullinnrammet speil. Over bordet henger to store lysekroner.

En bedre middag på Bristol Grill

I vår klassiske grillrestaurant får dere en unik smaksopplevelse, enten dere vil bryne dere på smaksmenyen eller bestille fra vår à la carte-meny. Er dere et selskap på åtte personer eller flere, kan dere også gå for en av våre selskapsmenyer.

Entrecôte med grønnsakstilbehør og et glass rødvin servert i Vinterhaven & Bibliotekbaren

Bankett

Våre flotte selskapslokaler er som skapt for staselige festmiddager. Enten dere er 10 eller 300 personer er det duket for en kveld du og dine kollegaer og forretningspartnere sent vil glemme.

Nærbilde av oppdekket bord med hvite duker, sølvbestikk og brettet serviett

Frokostmøter

Feire de små seierne på jobb med et hyggelig frokostmøte. Hver morgen dekker vi opp til en fantastisk frokostbuffé bestående av kald og varm mat. Med nystekte croissanter, fersk juice og uanstendige mengder nybrygget kaffe kan alle problemer løses.

Kaffe helles i kaffekopp av servitør på Hotel Bristol

Kombiner møte og lunsj

Skal du ha et møte utenfor kontoret er det både effektivt og hyggelig å ta det over en lunsj. I Vinterhaven og Bibliotekbaren kan dere nyte smørbrød, varme retter eller Afternoon Tea blant palmer, bøker og duften av vår anerkjente kakao.

Scones toppet med luftig krem og bær med en tekanne i sølv og tekopp i bakgrunnen

Vi har flotte selskapslokaler i alle størrelser og huser stadig alt fra mindre middager til store bryllup.

Se våre selskapslokaler