Stort og lyst møterom i klasseromoppsett med turkise stoler, papirmapper og penner klart til møte. I bakgrunnen er whiteboard på veggen.

Bordoppsett

Brukes lokalet som en kinosal uten bord, er det plass til 50 personer. Sitter dere med bord, som i et klasserom, er det plass til 40 personer. Med bord formet som en hestesko får 22 personer plass, mens lukket er det plass til 25 personer og med kun stoler er det plass til 22 personer. Rundt et styrebord er det plass til 22 personer og gruppe-bord med plass til 30 personer.

Servering

Alle møte- og konferansegjester serveres dagens smakfulle lunsj laget av Bristols fantastiske kokker. I tillegg får dere energipåfyll på formiddagen og ettermiddagen. Da setter vi fram frukt og pausemat av høy kvalitet. Ønsker dere noe utover dette, finnes det en egen meny dere kan bestille fra i tillegg.

Teknisk utstyr

Her har dere tilgang til trådløst nettverk, projektor, flipover, mygg- og håndholdt mikrofon og et moderne lydanlegg. Rommet har to innganger, egen garderobe og tilgang til pauseområde med kaffe og servering.

Møterom: Frøya

Send forespørsel