Smak i sentrum

Vi legger mye kjærlighet i frokosten vår og er opptatt av at alt du får servert har høy kvalitet. Derfor fokuserer vi på lokale råvarer og lager det aller meste på bufféen og på menyen fra bunnen av.

Frokosttbord hos Bristol med frokosttallerken med spekemat, ost, egg, laks, rødløk, tomat, agurk, brød. Juice og kaffe hører også med.

Røkelaks

Røkelaksen "Stjernelaks" er populær til frokost. Sammen med eggerøre, brød eller flatbrød og saus eller sennep smaker den himmelsk.

Røkelaks skåret i skiver, delikat dandert på  marmorbenk.

Lynghonning

Økologisk sommer- og lynghonning av beste kvalitet finner du alltid på frokostbordet hos Bristol.

Energi på glass

Det skorter ikke på god og sunn drikke til frokosten. Du får helseshots, kaldpresset juice og friske smoothier av ulike slag. Perfekt for en frisk start på dagen!

Juice laget av frukt og bær

Et rikelig utvalg av varme drikker

Vil du starte dagen med noe varmt i koppen, kan du velge mellom deilig traktekaffe, diverse andre kaffedrikker, vår populære kakao og en rekke tesorter.

Kaffe serveres fra sølvkanne av ansatt på Hotel Bristol

Kom innom for frokost

Klar for en god start på dagen? Du behøver ikke være gjest på hotellet for å nyte vår frokost. Enten du ønsker en morgen helt for deg selv, eller med noen du er glad i - hos oss er du velkommen, hver dag.

Bestill bord

395 kr (195 kr for barn 4-12år)

Inviter til frokostmøte

Gjør dagens første møte til noe litt ekstra. Start agendaen med frokost hos oss, så er standarden satt for resten av dagen.

Bestill bord på .

Feiring til frokost

Har du noe å feire? Eller vil du bare unne deg en morgen utenom det vanlige? Gå for en champagnefrokost, da vel! Fra kl. 08.00 har du nemlig mulighet til å bestille deg et glass velsmakende bobler til maten. 

Bestill bord på .

Frokost på senga

Er du gjest på hotellet og fristet til å ta en lat morgen, er det fullt mulig å nyte frokosten på senga. Sjekk ut vår fristende frokostmeny og bestill ved å ringe oss på  innen kl. 22.00 dagen før (servicekostnad tilkommer). Frokostmenyen finner du på rommets TV.