Vi elsker brød og bakst

Alt av brød og bakst som serveres på Bristol bakes på huset, og vi bruker i hovedsak økologisk mel. Er du like glad i brød som oss, kan du også kjøpe med deg våre rugbrød, surdeigsbrød og firekornsbrød hjem.

Brød gjøres klart i Hotel Bristol sitt eget bakeri

Energi på glass

Det skorter ikke på god og sunn drikke til frokosten. Vi byr på helseshots, kaldpresset juice og friske smoothier av ulike slag. Perfekt for en frisk start på dagen!

Juice laget av frukt og bær

Et rikelig utvalg av varme drikker

Vil du starte dagen med noe varmt i koppen, kan du velge mellom deilig traktekaffe, diverse andre kaffedrikker, vår populære kakao og en rekke tesorter.

Kaffe serveres fra sølvkanne av ansatt på Hotel Bristol

Smak i sentrum

Vi legger mye kjærlighet i frokosten vår og er opptatt av at alt vi serverer skal ha høy kvalitet. Derfor fokuserer vi på lokale råvarer og lager det aller meste på bufféen og på menyen fra bunnen av. Prøv for eksempel vårt hjemmelagde nøttepålegg!

Belgiske vafler med is

Kom innom for frokost

Klar for en god start på dagen? Du behøver ikke være gjest på hotellet for å nyte vår frokost. Enten du ønsker en morgen helt for deg selv, eller med noen du er glad i - hos oss er du velkommen, hver dag.

Bestill bord

350 kr (175 kr for barn 4-12år)

Inviter til frokostmøte

Gjør dagens første møte til noe litt ekstra. Start agendaen med frokost hos oss, så er standarden satt for resten av dagen.

Bestill bord på .

Feiring til frokost

Har du noe å feire? Eller vil du bare unne deg en morgen utenom det vanlige? Gå for en champagnefrokost, da vel! Fra kl. 08.00 har du nemlig mulighet til å bestille deg et glass velsmakende bobler til maten. 

Bestill bord på .

Frokost på senga

Er du gjest på hotellet og fristet til å ta en lat morgen, er det fullt mulig å nyte frokosten på senga. Sjekk ut vår fristende frokostmeny og bestill ved å ringe oss på  innen kl. 22.00 dagen før (servicekostnad tilkommer). Frokostmenyen finner du på rommets TV.