À la carte på hvite duker

Bristol Grill byr også på en à la carte-meny som tar utgangspunkt i årstidenes variasjoner. Her kan du nyte en bedre middag som serveres på hvite duker og inntas med sølvbestikk, uten at atmosfæren er det minste stiv av den grunn.

Bristol Grill

Hvit fisk med grønnsakstilbehør servert i Bristol Grill

Uformell treretters

Vil du innta en enklere middag tilbyr vi dette i Vinterhaven og Bibliotekbaren. Her kan du komponere en uformell treretters fra à la carte-menyen eller velge å gå for en enkeltstående rett. Alt på menyen er tilgjengelig mellom 17.00-22.00.

Vinterhaven & Bibliotekbaren

Entrecote med grønnsakstilbehør og et rødvinsglass servert i Vinterhaven & Bibliotekbaren

Selskap i ærverdige lokaler

Vi har to ulike selskapsmenyer dere kan velge mellom. Disse er tilgjengelig for selskap på seks personer eller flere. Selskapsmiddagen kan inntas enten på Bristol Grill eller i et privat selskapslokale som kan leies for anledningen.

Langbord oppdekket med hvite duker, lysestaker, blomsteroppsatser. I bakgrunnen står et piano og et gullinnrammet speil. Over bordet henger to store lysekroner.

Utsøkte råvarer og klassiske viner

På Bristol benytter vi oss alltid av sesongbaserte råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Vi har også et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for champagne. Luksuriøse «R de Ruinart Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Viner i vinskap på Hotel Bristol i Oslo

Bristol Grill

I Bristol Grill venter kvalitet, tradisjoner og en god dose hverdagsluksus.

Bestill bord

Vinterhaven og Bibliotekbaren

Den klassiske menyen i Vinterhaven og Bibliotekbaren gjør det enkelt å nyte en smakfull og samtidig uformell middag. Vår middagsmeny er tilgjengelig mellom 17.00-22.00.

Bestill bord

Selskap i eget lokale

Vi har satt sammen menyer for de spesielle anledningene. Velg mellom våre anbefalte sammensetninger, eller velg selv blant våre forretter, hovedretter og desserter.

Se menyene

Se lokalene