
Afternoon Tea Serveres hele dagen
Røkelaks og eggerøre servert på loff
Mortadella og pistasjkrem servert på loff
Agurk og mild pepperrotkrem servert på firkornbrød
Krustade med chevrekrem og karamelliserte mandler
Hjemmelagde scones fra vårt konditori servert med clotted cream, lemon curd og sesongens syltetøy
Et utvalg bakverk og søte fristelser fra vårt konditori
Velg mellom English Breakfast, Assam, Darjeeling First Flush, Chai, Sencha, Gunpowder, Oolong, Formosa, Rooibos, Bestemors Frukthave, Kamille
Smørbrød Serveres 11.00 - 17.00
Serveres med bløtkokt egg, majones og agurk på diff-loff
Serveres med løjrom, eggeplomme og hakket rødløk på smørstekt rugbrød
Serveres med eggerøre, krondill og ørretrogn på løkbrød
Serveres med fritert og syltet løk, remulade på løkbrød
Serveres med karriremulade, ferske reker og sitron på rugbrød
Serveres med erter og erteskudd på stekt kyllingbrød
Serveres med sennepspickles og speilegg på stekt løkbrød
Serveres med klassisk tilbehør og sprøstekt brød
Lunsjretter Serveres 11.00 - 17.00
Serveres med kyllinglår, bacon, krutonger og lagret parmesan
Serveres med håndkuttet pommes frites, aioli og syltet agurk
Kaker fra vårt konditori Serveres 11.00 - 17.00
Hjemmelagd butterdeig, pisket fløte tilsmakt med rom fra Jamaica og Tahiti-vanilje
Hasselnøttmarengs rullet med mandariner og pisket fløte
Sjokoladebunn med lag av karamell og karamellisert popcorn
Fylt med kokospannacotta, mango og yuzukompott
Fylt med vaniljekrem, eplekompott og hasselnøttpraline
Serveres med clotted cream, lemon curd og marmelade
Fylt med vaniljekrem
Forretter Serveres 17.00 - 22.00
Gratinert chèvre på salat og lagret balsamico
Håndpillede reker med bløtkokt egg, majones og agurk på dill-loff
Serveres med urtemajones og frisk salat
Blandet og tilsmakt med konjakk servert med håndkuttet pommes frites
Spør servitøren etter dagens suppe
Varmretter Serveres 17.00 - 22.00
Serveres med ferske reker, rekesaus og rosenkål med pepperrot
600g sjøkreps med urtesmør og brød fra Bristols bakeri
Serveres med puylinserragu med norsk andelever og madeira
Serveres med åpen ravioli fylt med løkragu og sherrysaus
Grillet indrefilet toppet med kongekrabbe og estragonsaus servert med broccolini
Serveres med håndkuttet pommes frites og aioli
Dessert Serveres 17.00 - 22.00
Hjemmelagd butterdeig, pisket fløte tilsmakt med rom fra Jamaica og Tahiti-vanilje
Hasselnøttmarengs rullet med mandariner og pisket fløte
Serveres med ditt valg av iskrem eller sorbé. Spør servitøren etter dagens utvalg.
Serveres med clotted cream, lemon curd og marmelade
Spør servitøren etter dagens utvalg av topping og sauser
Varme drikker
Velg mellom English Breakfast, Earl Grey, Assam, Darjeeling, Japansk Sencha, Kinesisk «Gunpowder», Hvit Pai Mu Tan, Oolong Formosa, Peppermynte, Chai, Bestemors Frukthave, Rooibos eller Kamille
Velg mellom mørk sjokolade med smak av chili eller en blanding avmelkesjokolade og mørk belgisk sjokolade tilsmakt med appelsin og Madagaskar-vanilje
Mineralvann
Alkoholfri musserende
En musserende laget på økologisk te
En musserende laget på økologisk te
Alkoholfritt øl
Norge
Danmark
Norge
USA
Alkoholfrie cocktails
med GinIsh og Franklin&Sons Tonic
Serveres med friske bær og Franklin&Sons Tonic
Serveres med fersk lime og Three Cents ingefærøl
Serveres med fersk sitron og ananasjuice






Et lite stykke Marokko - Midt i Oslo
Hotel Bristol er tegnet av arkitekt Finn Rahn (1879–1936), som særlig ble kjent for sin utforming av det som den gang het «Den Mauriske Hall» – og som i dag er blitt til Vinterhaven & Bibliotekbaren. Stiltrekkene hentet Rahn fra Marokko, hvor han oppholdt seg hver vinter.
Selv om salen i dag er noe bygget om, er den mauriske stilen og det karakteristiske interiøret godt bevart. Så her kan du med andre ord nyte god mat og drikke i et lokale med marokkanske vibber og historisk sus!
Husets historiske storstue
Siden 1920 har musikere, politikere, forfattere og skuespillere hentet inspirasjon herfra. I dag tonesettes atmosfæren av huspianist Frank Sarközi, mens vår klassiske meny byr på nydelig mat og drikke.
Lyden av Bristol
Midt i Vinterhaven, omkranset av palmer, lysekroner og mauriske søyler, står et flygel. Til vanlig pleier vår huspianist sitte her for å tonesette besøket og skape en helt unik stemning for våre gjester.
Tid for te
Søte fristelser
Er du glad i søtsaker er dette stedet å være. Hver dag får vi nemlig levert fersk bakst, syv kakesorter, scones, is og sorbet fra Hotel Bristols eget bakeri. Utvalget består i hovedsak av franske fristelser, og Napoleonskaken er blant bestselgerne.
Smørbrød så langt øyet kan se
Et av høydepunktene i Vinterhaven & Bibliotekbaren er de fantastiske smørbrødene. Her kan du velge og vrake blant flere lekre smørbrød, toppet med alt fra rekre og roastbiff, til rødspette og røkelaks. En fryd for både øye og gane!
Byens beste kakao
Innendørs parkering
Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise.