Afternoon Tea Mandag 11:00-19:00, tirsdag-lørdag 11:00 - 18:00, søndag 12:00 - 19:00
Inkludert ditt valg av te.
Vi kan tilpasse afternoon tea til gravide, til å være vegetar og gjøre andre mindre tilpasninger.
Inkluderer ditt valg av te
servert med clotted cream, sitronkrem og sesongens syltetøy
Tilleggsprodukt
Tilleggsprodukt
Smørbrød med kjøtt Mandag 11:00-19:00, tirsdag-lørdag 11:00 - 18:00, søndag 12:00 - 19:00
med rødkål, sennepssaus og puffet svor
med potet, løksalat, pepperrot og sprøstekt løk
med glasert kongeøsters sopp, sopp emulsjon, mizunasalat og Holtefjell
med rødbetsalat, syltet agurk og pepperrot
med alt av tilbehør.
legg til pommes frites for 65 kr
med speilegg, stekt løk og rødbeter
legg til pommes frites 65 kr
med knutekål, sennepsdressing og urteemulsjon
Smørbrød med sjømat Mandag 11:00-19:00, tirsdag-lørdag 11:00 - 18:00, søndag 12:00 - 19:00
med egg, sitron og majones
Legg til røkt ørretrogn 40 kr
med Kalix løyrom
med eggerøre, dill og bakt og syltet løk
med toast, rømme og rødløk
med dill, poteter, sennepssaus og pepperrot
med tre typer med klassisk tilbehør
med ferske reker og remulade
Legg til Kalix løyrom 60 kr
Smørbrød med grønnsaker Mandag 11:00-19:00, tirsdag-lørdag 11:00 - 18:00, søndag 12:00 - 19:00
med gresskar, knust potet, fritert grønnkål og salat fra Onna
med soppemulsjon, mizunasalat og Holtefjell
Salater Mandag 11:00-19:00, tirsdag-lørdag 11:00 - 18:00, søndag 12:00 - 19:00
med kylling, bacon og parmesan
med preserverte grønnsaker, cruditer og parmesan
Ost Mandag 11:00-19:00, tirsdag-lørdag 11:00 - 18:00, søndag 12:00 - 19:00
med løkkompott, bacon og syltede grønnsaker
servert med sesongens kompott og rugbrød
Kaker/søtt
Te
Bristol henter teblader av høyeste kvalitet fra hele verden, og garanterer den ultimate te-opplevelsen for deg. Menyen symboliserer åtte elementer av Norge, hvor hver av de utvalgte te-typene er representert. Vi håper at du verdsetter disse, og at du vil få gode minner fra besøket.
Unge, vårplukkede knopper av grønn te, naturlig duftende med friske sjasminblomster over fem hele netter. Resultatet er en myk, levende infusjon med den sublimt fortryllende aromaen av søt, velduftende sjasmin.
Et økologisk eksempel på en av Kinas mest verdsatte grønne teer. Bladene er håndplukket våren 2022 og ristet på lav varme i pannen, før skape vårfriske smaker.
I skogene i Fujian, Kina, vokser det mange eldgamle te trær. Lokale te bønder håndplukker bladene under de beste årstidene. Gjennom en rekke prosesser lager de te med en rik smak og et hint av orkidéduft.
En forfriskende svart te løftet av frisk og sprudlende sitrus. For suveren tekstur og smak, temper et snev av naturlig bergamottekstrakt teens iboende rikdom.
Fersken Oolong tilbyr en myk og forfriskende smak med en frisk og ren aroma som minner om tørkede hvite ferskener.
Blomstene og teen skaper sammen en følelse av høst, og tilbyr en lagdelt og herlig smak som henger igjen. Infusjonen er tett, ren og gir en blomsteraroma uten bitterhet.
Denne tradisjonelle kombinasjonen av hvite te knopper og -blader gir en jevn, blomstrende kopp med små jordnære toner og smaker av melon.
En avkjølende, livlig blanding av saftige solbær og tørket roselle hibiscus, som fremkaller en balansert infusjon som er naturlig full av dristig smak og en mild syrlighet.
Kveldsmeny - Fisk og vegetar Tirsdag - Lørdag 18:00 - 22:00
servert med Kalix løyrom og surdeigsbrød
med toast, rømme og rødløk
med dill, sennepssaus og pepperrot
Kveldsmeny - kaker og søtt Tirsdag - Lørdag 18:00 - 22:00
Kjøtt og salater Tirsdag - Lørdag 18:00 - 22:00
med fritert grønnkål og pommes frites
med egg og pommes frites
med kylling, bacon og parmesan
Kveldsmeny - Oster Tirsdag - Lørdag 18:00 - 22:00
servert med sesongens kompott og rugbrød, Fastost, hvitmuggost og blåmuggost
High tea Tirsdag - Lørdag 18:00 - 22:00
med fylt krabbe
med Kalix löjrom och Crème fraîche
med urter og smør
med ørretrogn
med soppemulsjon
med surdeigsbrød
servert med sesongens kompott og knekkebrød
Østers naturell eller med Bristols mignonette