Private middager

Når du leier et av våre stemningsfulle selskapslokaler, kan dere nyte maten og hverandre i fred og ro. Den klassiske og herskapelige innredningen og de fantastiske rettene fra en av våre selskapsmenyer setter stemningen for en minneverdig kveld med de du er glad i.

Langbord oppdekket med hvite duker, lysestaker, blomsteroppsatser. I bakgrunnen står et piano og et gullinnrammet speil. Over bordet henger to store lysekroner.

Spesielle anledninger

La oss stå for de store arrangementene. Våre høytidelige og herskapelige lokaler setter rammen rundt konfirmasjonen, bryllupet eller jubileet, og er et perfekt valg når du vil gjøre litt mer ut av feiringen. Vi kan arrangere festmiddager for 10 til 320 personer.

Champagne helles i glass av servitør på Hotel Bristol

Hyggelige sammenkomster

Vinterhaven og Bibliotekbaren er et naturlig møtepunkt på tvers av generasjoner. Nyt vår populære kakao som er laget med belgisk sjokolade sammen med kjære familiemedlemmer, eller inviter venninnegjengen på Afternoon Tea.

Nærbilde av kopp med kakao og krem med sølvkanne i bakgrunnen og en liten krukke med krem

En bedre middag på Bristol Grill

Ta med familie eller venner på en ekstra staselig middag. I vår klassiske grillrestaurant får dere en unik smaksopplevelse, enten dere vil bryne dere på smaksmenyen eller bestille fra vår à la carte-meny.

Hvit fisk med grønnsakstilbehør servert på Bristol Grill

Lokaler for enhver anledning

Vi har flotte selskapslokaler i alle størrelser og huser stadig alt fra mindre middager til store bryllup.

Se våre selskapslokaler

Selskap i eget lokale

Vi har satt sammen menyer for de spesielle anledningene. Velg mellom våre anbefalte sammensetninger, eller velg selv blant våre forretter, hovedretter og desserter.

Se menyene

Se lokalene