Bristol Grill

Bestill bord

Snacks

Kaviar Gastro Unika Osietra

30 gram
med rømme, gressløk og blinis

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk)
SEK 1 133
Østers

Naturell eller med Bristols mignonette

(Inneholder: Bløtdyr, sulfitter)
3 stk - SEK 151 / 6 stk - SEK 274
Krustade

Fylt med Pelle Janzon

(Inneholder: Hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitter)
SEK 61 per stk
Potetbrød

Med friske urter og lagret smør

(Inneholder: Hvete, rug, melk)
SEK 71

Forretter

Lettgrillet tartar av okse

Med fermentert eple, preservert kantarell og sennep servert på grillet beinmarg

(Inneholder: Hvete, egg, sennep, sulfitter)
SEK 279
Taskekrabbe

Med pepperrot og stikkelsbær consummé

(Inneholder: Bygg, egg, melk, skalldyr)
SEK 279
Purreløk med Kalix løyrom

sammen med mandelmelk og kjørvel

(Inneholder: Mandler, fisk, melk, soya)
SEK 279

Hovedretter

Dagens kjøttstykke

Med tomatsalat, poteter med estragon og bearnaisesaus

(Inneholder: Egg, melk, sennep, sulfitter)
SEK 562
Grillet ørret

Med grønne erter, urtesalat potetpuré og Sherry verde saus

(Inneholder: Bygg, fisk, melk, sulfitter)
SEK 562
Lam med bakt kål

Serveres med stekte kantareller, gulrot og kantarellsaus

(Inneholder: Bygg, melk, soya, sulfitter)
SEK 562

Grillens smaksopplevelse Opplev fire nøye utvalgte serveringer fra vår ala carte-meny, med kjøtt fra vårt eget modningsskap.

Første servering

Krustade fylt med Pelle Janzon
Inneholder: Hvete, Melk, Fisk, Egg, Sennep, Sulfitt

Potetbrød med friske urter og lagret smør fra Valmsnes Gård
Inneholder: Hvete, Rug, Melk

Andre servering 

Taskekrabbe med pepperrot og stikkelsbær consummé
Inneholder: Skalldyr, Melk, Egg, Sennep

Tredje servering

Dagens kjøttstykke, tomatsalat, fries med estragon og bearnaisesaus
Inneholder: Melk, Egg, Sulfitt

Fjerde servering

Bringebær med hvit sjokolade, bringebær sorbet og sabayonne
Inneholder: Melk, Egg, Sulfitt, Hvete

Meny: SEK 1 034 - Vinparing: SEK 609

Kjøttliste

Uten bein

- Ribeye Carnimex A5 Wagyu, Japan 150g - 620 kr

- Ribeye Sashi Prussian AAA, Poland 250g - 535 kr

- Ribeye Sashi Prussian Saiko, Poland 250g - 750 kr

- Strip steak Sashi Prussian AAA, Poland 250g - 535 kr

Med bein

Ca. 35 min tilberedningstid. 

Porterhouse Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 1100g - 2050 kr

Ribeye Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 700g - 1310 kr

Club Steak Nyyyt NRF/Wagyu, Norway 400g - 750 kr 

T-bone Sashi Prussian Saiko, Poland 650g - 1580 kr 

Club Steak Sashi Prussian Saiko, Poland 350g - 840 kr

Sideretter

Hasselbackpotet
(Inneholder: Fisk, melk)
SEK 103
Poteter med estragon
SEK 75
Grønnsalat
(Inneholder: Sennep, sulfitter)
SEK 80
Tomatsalat med ramsløk
(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
SEK 90
Potetpuré

Med løpstikke

(Inneholder: Melk)
SEK 71
Grillet gulrot

Med bygg

(Inneholder: Melk, soya, sulfitter)
SEK 90

Saus

Bristols Béarnaisesaus
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
SEK 61
Chimichurri
(Inneholder: Sulfitter)
SEK 61
Peppersaus med fermentert pepper
(Inneholder: Hvete, fisk, melk, selleri, sennep, sulfitter)
SEK 61
Kantarell saus
(Inneholder: Melk, sulfitter)
SEK 61

Dessert / ost

Lun sjokoladekake

Med brunet smør is og røkt karamell

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
SEK 175
Bringebær med hvit sjokolade

Med bringebærsorbet og sabayonne

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
SEK 184
Ostetallerken

med sesongens kompott og grillet brød

(Inneholder: Hvete, melk, sulfitter)
SEK 279

Klassiske viner

Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse Geoffroy ´Expression` Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Godt fra grillen

Hos oss står kullgrillen i fokus, og vi serverer grillede elementer i hver rett. Vi liker å leke oss litt med grillkonseptet – uten at det går utover den klassiske rammen rundt måltidet.

Bærekraft i fokus

Hotel Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn. I restauranten bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi bruker alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille.

Personlige tilpasninger

Vi strekker oss langt for å tilpasse måltidet etter dine behov, enten det dreier seg om spesialdietter eller allergier. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

Utsøkte råvarer i sesong

Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Innendørs parkering

Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester.

De spesielle anledningene

Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.

Bord og stoler hos Bristol Grill.
Kamskjell og smør godgjør seg glødende kullbiter
Bord dekt klart for gjester
Stort kjøttstykke løftes ut av grillen
Bord med hvit duk dekket for to i Bristol  Grill