Bristol Grill

Bestill bord

Forretter

Rakfisk fra Leira i Valdres

Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
275 kr
Rørt tartar av okse

Servert med fermentert eple, brunet smør og marg

(Inneholder: Egg, melk, sennep)
295 kr
Stracciatella og beter

Servert med med fiken, olivenolje og pistasj

(Inneholder: Pistasjnøtter, egg, sulfitter)
275 kr

Hovedretter

Carnaroli risotto

Servert med med sellerirotkrem, skogsopp, sort trøffel og pecorino

(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
395 kr
Grillet vill piggvar fra Smøgen

Servert med epler, Chantenay-gulrot, smørsaus med sider og småpoteter med parmesan

(Inneholder: Fisk, melk, sulfitter)
565 kr
Pepperbiff 250 gram av ytrefilet

Servert med sprø potet, tomater og grønnpeppersaus

(Inneholder: Egg, sennep, sulfitter)
665 kr

Tradisjonell julemat

Lutefisk fra brødrene Andreassen fra Værøy i Lofoten

Servert på tradisjonelt vis med ertestuing, bacon, baconfett, sennepssaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Havre, fisk, melk, sennep)
695 kr
Pinnekjøtt fra Per’s kjøkken i Sandefjord

Serveres med rotmos, vossakorv, kraft og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Melk, sennep)
695 kr
Hotel Bristols Tradisjonelle juletallerken siden 1924

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, julesaus og Gulløyepoteter

Serveres to ganger

(Inneholder: Hvete, melk, sennep, sulfitter)
695 kr
Rakfisk fra Leira i Valdres

Servert på tradisjonelt vis med seterrømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød

(Inneholder: Bygg, hvete, rug, melk)
550 kr

Ost

Stilton

Serveres med med tindvedkompott og sprø kryddervaffel

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
285 kr

Sideretter

Grønn salat med reddiker og vinaigrette
(Inneholder: Sulfitter)
75 kr
Tomatsalat med estragonemulsjon
(Inneholder: Egg, sulfitter)
105 kr
Grillet løk med ostesaus og surdeigssmuler
(Inneholder: Hvete, rug, melk, sulfitter)
105 kr
Grillet brokkolini med hasselnøtter og lagret ost
(Inneholder: Hasselnøtter, melk)
105 kr
Sprø potet med revet pecorino
(Inneholder: Melk)
85 kr
Sprø potet med trøffel og trøffelemulsjon
(Inneholder: Egg, melk, sennep, sulfitter)
165 kr

Saus

Béarnaisesaus
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65
Kremet villsoppsaus
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65 kr
Chimichurri
(Inneholder: Sulfitter)
55 kr
Grønnpeppersaus
(Inneholder: Egg, melk, sulfitter)
65 kr
Yuzu vinaigrette
45 kr

Dessert

Klassisk karamellpudding

Serveres med solbær og karamellsaus

(Inneholder: Egg, melk)
205
Multekrem “Wildenvey”

Serveres med krumkake og rørte multer

(Inneholder: Hvete, melk)
195 kr
Sjokolademousse

Serveres med med multeiskrem og ingefær tuile

(Inneholder: Hvete, egg, melk)
210 kr
Baba Au Rhum

Serveres med med lettpisket fløte fra Valmsnes gård

(Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter)
225 kr

Klassiske viner

Bristol Grill har et stort utvalg av klassiske viner, og et ekstra godt øye for Champagne. Luksuriøse Geoffroy ´Expression` Brut» er blant boblene som er fast inventar på huset.

Godt fra grillen

Hos oss står kullgrillen i fokus, og vi serverer grillede elementer i hver rett. Vi liker å leke oss litt med grillkonseptet – uten at det går utover den klassiske rammen rundt måltidet.

Bærekraft i fokus

Hotel Bristol er et sertifisert Miljøfyrtårn. I restauranten bruker vi økologiske råvarer og jobber for å redusere matsvinn. Vi bruker alltid hele råvaren, slik at ingenting går til spille.

Personlige tilpasninger

Vi strekker oss langt for å tilpasse måltidet etter dine behov, enten det dreier seg om spesialdietter eller allergier. Ta kontakt med oss noen dager før besøket, så tilrettelegger vi etter beste evne.

Utsøkte råvarer i sesong

Vi benytter oss alltid av råvarer av høy kvalitet – og aller helst fra lokale produsenter. Derfor tilpasser vi også menyen etter sesong.

Innendørs parkering

Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise. 

De spesielle anledningene

Helt siden Bristol Grill åpnet som grillrestaurant i 1924 har store og små anledninger blitt feiret her. Vi tilbyr en helt egen selskapsmeny dersom dere er seks personer eller flere.

Historisk belysning og lokale med sjel
Benk med vinflasker i vinkjøler
Kamskjell og smør godgjør seg glødende kullbiter
Bord dekt klart for gjester
Stort kjøttstykke løftes ut av grillen
Bord med hvit duk dekket for to i Bristol  Grill