Snacks
30 gram
30 gram
naturell eller med champagne-eddik, løk og sitron
med Kalix løyrom, røkt rømme og løk
med grillet hvitløk og lagret smør
med confitert and og estragonmajones
Mellomretter
med kjernemelk, pepperrot, løpstikke, knutekål, Bristol Akevitt og Amalfi sitron
serveres på grillet beinmarg med fermentert eple, steinsopp og syltet sennep
med grillet grønn asparges, ramsløk, granskudd og grønne jordbær
med sikrogn, blanquettesaus, hylleblomst, peaso og stikkelsbær
med erter, reddik, fennikelpollen og velouté med brunet smør
med neslepurè, syltet pære, villvekst og peppersjy
Deling
Et utvalg av det beste kjøttet fra vår tørrmodningsskap med tilbehør. Minimum 4 pers.
3 serveringer, alt serveres som sharing retter.
Må velges av hele bordet.
«400 gram» fra Smögen med sommerens frikassé
fra Holte gård med andesaus.
passer til 2-4 pers.
med syltet sennep og løksalat.
Passer til 2-3 pers.
Dessert / ost
med kompott og grillet brød
med jordbærsorbet, grillet jordbær, sitronverbena og marengs
med lettpisket fløte fra Valmsnes gård
med rømmemousse, rabarbrasorbet, grønne einebær, grillet toffee og brunet smørkake
med grillet bjørnebær, pistasj og grønn oliven is
Tørrmodnet kjøtt Vi har også en kjøttliste på stedet som endres daglig. Det er kjøtt i forskjellige stykkdetaljer, opprinnelse og raser. Vi veileder deg til å finne den rette smaken eller dele forskjellige ved bordet.
Sideretter
10 gram
med ferske urter