Et hjemmelaget måltid

På hjørnet av Hotel Bristol finner du Bristol Pub. Her kan du spise deg mett på nydelige, hjemmelagede burgere, fish and chips eller andre retter, med tilbehør og dips. Måltidet kan nytes sammen med god drikke og sport på TV.

Bristol pub

Ansatt som holder et brett med burgermåltid.

Salt snacks og leskende dråper

I Vinterhaven og Bibliotekbaren har vi et bredt utvalg av ulike ølsorter og viner. Disse nytes gjerne til noe salt på siden, som nøtter eller våre gode oliven. Perfekt hvis du er på vei til eller fra en middag eller teaterforestilling.

Vinterhaven & Bibliotekbaren

Ginbar

Bristol Ginbar på Hotel Bristol tilbyr en av Oslos største samlinger av gin, med over 100 ulike sorter gin og 10 tonics.

Bristol Bar

Bartender tilbereder en drink i Bristol Bar

Byens beste kakao

Vi får stadig høre fra gjestene våre at de mener vi har byens beste kakao. Det er vi ydmyke nok til å være enige i. Vi lager kakaoen på mørk belgisk sjokolade og helmelk, og serverer den i en liten sølvkanne med perfekt vispet krem ved siden av. Pur lykke i en liten kopp, rett og slett.

Bestill bord i Vinterhaven

Nærbilde av kopp med kakao og krem med sølvkanne i bakgrunnen og en liten krukke med krem

Kaffe Avec

Vil du runde av kvelden med kaffe og et godt glass med cognac eller likør, er Bristol Bar et ypperlig sted for det. Dette er en av de få gjenværende klassiske hotellbarene i hovedstaden, og her er det dempet belysning og en avslappet atmosfære.

Bristol Bar

Kaffe skjenkes fra sølvkanne av servitør på Hotel Bristol

Salat og vin

Hva er vel et bedre enn et klassisk salat eller smørbrød ledsaget av et kaldt glass hvitvin? I Vinterhaven & Bibliotekbaren har vi en klassisk cæsarsalat og smørbrød, samt flere gode hvite viner på glass. Begge deler er tilgjengelig hele vår åpningstid.

Bestill bord i Vinterhaven

Cæasarsalat og et glass hvitvin

Bobler og te

Te og champagne er to drikker som ligger Bristols hjerte nær. Derfor har vi både en egenprodusert teblanding og en huschampagne som vi anbefaler alle å smake på. Bestill vår Afternoon Tea med champagne, eller kom innom for en tekopp eller et glass med bobler.

Afternoon Tea

Afternoon Tea servert i tradisjonelt tre-etasjes kaketårn