Smørbrød så langt øyet kan se

Et av høydepunktene på lunsjmenyen er de fantastiske høye smørbrød. Her kan du velge og vrake blant flere lekre smørbrød, toppet med alt fra reke og roastbiff, til rødspette og ørret. En fryd for både øye og gane!

Se menyen med alle våre smørbrød.

Høyt smørbrød med blåmuggost, frukt, salat og fikenmarmelade

Søt avslutning

Vil du runde av lunsjen med noe søtt, kan vi friste med smakfulle kaker, bakt i vårt eget konditori. Vi også saftige scones med sesongens smaker og det mange mener er byens beste kakao med krem.

Kaker og makroner fra egen konditori, servert på fat fra

Dobbel dose

Tar du lunsjpausen hos oss, får du påfyll av både energi og inspirasjon. Det flotte, historiske lokalet og klientellet skaper en helt egen atmosfære som du ikke får andre steder.

Inngangen til Vinterhaven, men statue på hver side, gule vegger, grønt, mønstrete vegg til vegg teppe. I bakgrunnes sees olivengrønne velour-soler rundt runde bord og trappen opp til  hotellrommene.

Afternoon Tea

Vil du ha en lunsj litt utenom det vanlige? Prøv den erkebritiske tradisjonen Afternoon Tea. Da får du servert sandwicher med deilig pålegg, scones med sesongens syltetøy, bakverk fra vårt eget konditori og – selvfølgelig – valgfri te.

Les mer om Afternoon Tea på Bristol

Afternoon Tea med champagne og treetasjes fat med sandwicher, scones og bakverk

Lunsj

Vår meny samt smørbrød er tilgjengelig hver dag frem til kl. 20.00. Så enten du vil ta en tidlig eller sen lunsj, kan du alltid komme til oss.

Smørbrød på tallerken med Bristol-design. Bestikk på hvit serviett.

Ta en pause fra dagens gjøremål med lunsj i Vinterhaven og Bibliotekbaren.

Bestill bord

Møte med en kunde, eller lunsjpause med kollegene? Trekk inn i den lune atmosfæren i Vinterhaven og Bibliotekbaren, og la praten flyte over vår smakfulle lunsj. 

Bestill bord