Afternoon Tea
Inkludert ditt valg av te.
Tilleggsprodukt
Tilleggsprodukt
Smørbrød
med dill, sitron og majones
med bløtkokt egg og Kalix løyrom
3 typer sild med rugbrød, knekkebrød, egg og dill
med skagensalat, urtesalat og karriremulade
med bakt løksalat og urtesalat
med potetsalat, løk og pepperrot
med stekt egg, betesalat, sennepsvinaigrette og karamellisert løk
med klassisk tilbehør og smørstekt surdeigsbrød.
med rødbetsalat, syltet agurk og sopp
med rørte solbær, hjemmelaget knekkebrød og grillet surdeigsbrød
med persille emulsjon, surdeigskrutonger og gravet eggeplomme
Salater
med kylling, bacon, parmesan og krutonger
med syltede vintergrønnsaker, parmesan og krutonger
Kaker fra vårt konditori
Te
Bristol henter teblader av høyeste kvalitet fra hele verden, og garanterer den ultimate te-opplevelsen for deg. Menyen symboliserer åtte elementer av Norge, hvor hver av de utvalgte te-typene er representert. Vi håper at du verdsetter disse, og at du vil få gode minner fra besøket.
Unge, vårplukkede knopper av grønn te, naturlig duftende med friske sjasminblomster over fem hele netter. Resultatet er en myk, levende infusjon med den sublimt fortryllende aromaen av søt, velduftende sjasmin.
Et økologisk eksempel på en av Kinas mest verdsatte grønne teer. Bladene er håndplukket våren 2022 og ristet på lav varme i pannen, før skape vårfriske smaker.
I skogene i Fujian, Kina, vokser det mange eldgamle te trær. Lokale te bønder håndplukker bladene under de beste årstidene. Gjennom en rekke prosesser lager de te med en rik smak og et hint av orkidéduft.
En forfriskende svart te løftet av frisk og sprudlende sitrus. For suveren tekstur og smak, temper et snev av naturlig bergamottekstrakt teens iboende rikdom.
Fersken Oolong tilbyr en myk og forfriskende smak med en frisk og ren aroma som minner om tørkede hvite ferskener.
Blomstene og teen skaper sammen en følelse av høst, og tilbyr en lagdelt og herlig smak som henger igjen. Infusjonen er tett, ren og gir en blomsteraroma uten bitterhet.
Denne tradisjonelle kombinasjonen av hvite te knopper og -blader gir en jevn, blomstrende kopp med små jordnære toner og smaker av melon.
En avkjølende, livlig blanding av saftige solbær og tørket roselle hibiscus, som fremkaller en balansert infusjon som er naturlig full av dristig smak og en mild syrlighet.
Et lite stykke Marokko - Midt i Oslo
Hotel Bristol er tegnet av arkitekt Finn Rahn (1879–1936), som særlig ble kjent for sin utforming av det som den gang het «Den Mauriske Hall» – og som i dag er blitt til Vinterhaven & Bibliotekbaren. Stiltrekkene hentet Rahn fra Marokko, hvor han oppholdt seg hver vinter.
Selv om salen i dag er noe bygget om, er den mauriske stilen og det karakteristiske interiøret godt bevart. Så her kan du med andre ord nyte god mat og drikke i et lokale med marokkanske vibber og historisk sus!
Husets historiske storstue
Siden 1920 har musikere, politikere, forfattere og skuespillere hentet inspirasjon herfra.
Tid for te
Vi på Bristol er over snittet glad i te. Enten du bestiller Afternoon tea eller bare vil nyte en enkel kopp, kan du velge mellom en rekke te-typer.
Søte fristelser
Er du glad i søtsaker er dette stedet å være. Utvalget består i hovedsak av franske fristelser, og Napoleonskaken er blant bestselgerne.
Smørbrød så langt øyet kan se
Et av høydepunktene i Vinterhaven & Bibliotekbaren er de fantastiske smørbrødene. Her kan du velge og vrake blant flere lekre smørbrød, toppet med alt fra rekre og roastbiff, til rødspette og røkelaks. En fryd for både øye og gane!
Byens beste kakao
Innendørs parkering
Bristolgarasjen er åpen for hotellets gjester, enten du skal overnatte eller bare er innom for å spise.